Σπανός: «Μας έλειψε η τύχη»

Gazzetta team
Σπανός: «Μας έλειψε η τύχη»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός έκρινε ότι ο Άρης είχε όλα τα στοιχεία που απαιτούνταν για να φύγει νικητής από την έδρα του Παναιγιαλείου αλλά του έλειπε η αποτελεσματικότητα και η τύχη στην τελική προσπάθεια.

Η ουσία είναι ότι ο Άρης υπέπεσε στη δεύτερη «γκέλα» του στο Πρωτάθλημα καθώς το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναιγιάλειο (ρεαλιστικά) στοιχειοθετεί απώλεια δύο βαθμών. «Ήμασταν δημιουργικοί, κάναμε ευκαιρίες και θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει τουλάχιστον 4-5 περιπτώσεις. Δεν το κάναμε και στο τέλος κινδυνέψαμε να δεχθούμε ένα γκολ και να χάσουμε και το παιχνίδι. Μας έλειψε η τύχη. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να επιστρέψουμε δριμύτεροι με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Για μένα είναι σημαντικό, όταν δεν κερδίζεις ένα παιχνίδια να μην το χάνεις αλλά σήμερα κινδυνέψαμε άμεσα», είπε ο προπονητής του Άρη.

Ο Δημήτρης Σπανός ρωτήθηκε για την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο. «Θα συζητήσουμε αλλά κάποια πράγματα φαίνονται. Υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούν να ανταποκριθούν κι αυτό φαίνεται δίχως να είσαι προπονητής», είπε προαναγγέλλοντας δηλαδή τομές στην ομάδα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα