Απόλλων Λάρισας - Εργοτέλης 3-2

Δημήτρης Ρούσσος
Απόλλων Λάρισας - Εργοτέλης 3-2

bet365

Ο Εργοτέλης πάλεψε στο Αλκαζάρ, πήρε προβάδισμα (1-2) με 10 παίκτες, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα κόστισε στην ομάδα του Τάκη Γκώνια, που είδε τον Σαχινίδη να σκοράρει δις και να οδηγεί τον Απόλλωνα Λάρισας στην ανατροπή και στο 3-2, για την 9η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν αξιόμαχη εξαρχής, θέλοντας να αντιστρέψει την πολύ κακή εικόνα της στο πρωτάθλημα κι ενώ έφτασε πολύ κοντά, δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν από νωρίς κοντά στην εστία του Παϊτέρη, με τον Μπουτσάκη να επιχειρεί σουτ στο 2’, το οποίο καταγράφηκε ως η πρώτη τελική του αγώνα. Στο 13’ μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, χάρη στον Κάιπερς, που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Μπούζα. Πριν όμως ακόμα απειληθεί και προλάβει να παγιώσει το προβάδισμα του, ο Εργοτέλης αναγκάστηκε να μείνει με 10 παίκτες στο -άδειο- Αλκαζάρ, αφού ο Σταματάκος έδιωξε με το χέρι πάνω στη γραμή το σουτ του Τσιλούλη. Ο τελευταίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) και αισιοδοξία στους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια όμως δεν έδειχναν διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα. Στο 49’ ο Αγγελόπουλος, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους, έκανε το 1-2, με δυνατό σουτ που δεν εκτίμησε σωστά ο Παϊτέρης. Η ομάδα του Θεοδοσιάδη πάντως δεν άργησε να ξεπεράσει το σοκ και να αντιδράσει, ισοφαρίζοντας με τον Σαχινίδη (58’) κι παίρνοντας το «πάνω» χέρι στην αναμέτρηση.

Ούτε 10 λεπτά αργότερα (67’), ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-2, με τις ανατροπές να ολοκληρώνονται εκεί και τους Κρητικούς να μην μπορούν πια με παίκτη λιγότερο να αντιδράσουν. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Εργοτέλη, που παραμένει προτελευταίος με 3 βαθμούς και δίχως νίκη στη Football League, ενώ ο Απόλλων έφτασε στους 12 βαθμούς και στην 9η θέση στη βαθμολογία.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας (74’ Καρακατσάνης), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Σαχινίδης (90’ Ανδρέου), Τσιλούλης, Σουλίδης (80’ Ιβανίδης), Χατζής

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Έφορντ (43’ Αγγελόπουλος, 62’ Ιατρούδης), Κάιπερς (80’ Λυδάκης), Σταματάκος, Εντιαγιέ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα