Οφρυδόπουλος: «Κόσμος και Παναχαϊκή είναι ένα»

Οφρυδόπουλος: «Κόσμος και Παναχαϊκή είναι ένα»

Gazzetta team
Οφρυδόπουλος: «Κόσμος και Παναχαϊκή είναι ένα»

bet365

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αφού αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο της Παναχαϊκής για την υποδοχή για την εκτός έδρας νίκη με τον ΟΦΗ, μίλησε για το γειτονικό ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Δε θα μπορούσαμε να μην πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που βρέθηκαν και στο Ηράκλειο της Κρήτης το περασμένο Σάββατο, αλλά και στους εκατοντάδες οπαδούς μας που παρά το προχωρημένο της ώρας περίμεναν την ομάδα μας στην Πάτρα για να μοιραστούμε όλοι μαζί ως Παναχαϊκή οικογένεια τη νίκη μας. Αυτό όμως πέρασε και έχουμε επικεντρωθεί όπως κάνουμε πάντα στον επόμενο αντίπαλό μας τον Παναιγιάλειο.

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας μιας και η φετινή Football League, όπως είχα πει πριν αρχίσει ο φετινός μαραθώνιος, θα είναι ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Άρα δεν αλλάζει κάτι στη σκέψη μας, στην νοοτροπία μας και στην γενική μας προσέγγιση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Παναιγιάλειος είναι μια ομάδα η οποία διαθέτει καλούς παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις αλλά και νέους ποδοσφαιριστές. Έχει έναν νέο και καλό προπονητή τον κύριο Γκουτσίδη ο οποίος είναι γνώστης της ομάδας που ανέλαβε.

Σε εμάς όλα τα παιδιά είναι όλα σε πολύ καλή κατάσταση. Στην ομάδα μας και οι 28 παίκτες μας έχουν αποκτήσει σταθερότητα, δείχνουν ωριμότητα και μια συνέπεια σε ό,τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Προσπαθούμε και καθημερινά με υπομονή και επιμονή γινόμαστε καλύτεροι και βελτιωνόμαστε. Και αυτό θα κάνουμε πάντα. Όλοι αγωνίζονται για την ομάδα, όλοι θυσιάζονται για την ομάδα, όλοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν όπου και όποτε χρειαστεί η ομάδα μας, τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Απόρροια όλων αυτών είναι ότι έχουμε καταφέρει.

Περιμένουμε με πολύ χαρά τους οπαδούς την Κυριακή το απόγευμα στην Αγυιά. Ο κόσμος της Παναχαϊκής και η ομάδα είναι ένα. Όλοι το νιώθουμε και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη της ομάδας μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα