Στραβοπάτημα για Δόξα

Gazzetta team
Στραβοπάτημα για Δόξα

bet365

Την ευκαιρία να πιάσει την Παναχαϊκή στην 2η θέση έχασε η Δόξα μένοντας στο 1-1 με τον Κισσαμικό στην Δράμα.

Παίζοντας κόντρα στον πιο αδύναμο Κισσαμικό η Δόξα ήθελε τη νίκη για να φτάσει αρχικά την Παναχαϊκή και να περιμένει πιθανή απώλεια του Άρη ή του ΟΦΗ που παίζουν μαζί για μείνει ακόμα πιο ψηλά. Ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι Χανιώτες.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας στο 75', παίρνοντας αρχικά αυτοί ανάσα και αναγκάζοντας σε στραβοπάτημα τους αντιπάλους τους. Όσον αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαρκόπουλο στο 63', αφού πρώτα στο 57' οι Κρητικοί είχαν δοκάρι με τον Γκίνη.

Εκεί που όλα έδειχναν όμως πως οι «μαυραετοί» θα έπαιρναν τη νίκη, ήρθε ο Παντελάκης με κεφαλιά στο 75' να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Με τον βαθμό αυτόν η Δόξα είναι μαζί με Άρη και Σπάρτη στην 3η θέση με 14, ενώ ο Κισσαμικός ανέβηκε από την ζώνη του υποβιβασμού φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

Δόξα Δράμας (Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Βιτλής, Κάσες, Γουνδουλάκης (60′ Μαρκόπουλος), Ματσούκας (84′ Πετρόπουλος), Μπαϊκαρά, Τσούτσης (72′ Ντατίδης), Ριζογιάννης

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκόπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (93′ Σερβιλάκης), Βρεττός (89′ Ντάγκρας), Αποστολίδης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα