Νοκ άουτ με Άρη ο Ορτέγκα

Gazzetta team
Νοκ άουτ με Άρη ο Ορτέγκα

bet365

Ο Αρμίτσε Ορτέγκα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του ΟΦΗ για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Άρη, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η απουσία της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο Ισπανός δεν κατόρθωσε να προπονηθεί εξαιτίας ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός της 19μελους αποστολής του Νίκου Παπαδόπουλου. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Κοιλιάρας, Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου και Περογαμβράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το Σάββατο (16/12) το πρωί, αεροπορικώς από το Ηράκλειο για την Θεσσαλονίκη και θα κάνει το μεσημέρι την τελευταία του προπόνηση, πριν το παιχνίδι.

Η αποστολή:

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Κουτσινικούλης, Σιώπης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα