Μπούρμπος: «Έχουμε συζητήσει για να μείνω στον Άρη»

Μπούρμπος: «Έχουμε συζητήσει για να μείνω στον Άρη»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μπούρμπος: «Έχουμε συζητήσει για να μείνω στον Άρη»

bet365

Ο Χρήστος Μπούρμπος αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Θόδωρο Καρυπίδη για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Άρη. Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

«Περιμένουμε τα διαδικαστικά, έχουν γίνει κάποιες κουβέντες. Περίμενα από φέτος να ήμασταν στη Σούπερ Λίγκα. Υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν τη δουλειά μου», είπε στη διάρκεια της σημερινής Media Day του Άρη. Σχετικά με τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, είπε: «Παίζουμε με μία ομάδα που συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί για την άνοδο. Έρχεται πληγωμένη (μετά την εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή). Θα την αντιμετωπίσουμε, όπως, κάνουμε με κάθε ομάδα. Βλέπουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως κι αυτά που προηγήθηκαν».

Για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και τη βαθμολογική συγκομιδή: «Το μεγάλο αβαντάζ είναι ότι η ομάδα κερδίζει ακόμη και με μέτριες εμφανίσεις. Δείχνει το επίπεδο αγωνιστικότητας της ομάδας, θεωρώ ότι αυτή η αγωνιστικότητα είναι ο λόγος που έχουμε κάνει το επτά στα επτά. Αυτή είναι η διαφορά σε σχέση με πέρυσι. Η αυταπάρνηση για το αποτέλεσμα. Είναι ένα κομμάτι που μας έλειπε».

Για τη σημασία των δύο επόμενων αγώνων κι αν οι νίκες δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα για την άνοδο: «Για μένα είναι πάρα πολύ νωρίς. Έχει δρόμο πολύ ακόμα. Μέχρι να εξασφαλίσεις μαθηματικά την άνοδο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Πρέπει να τα βλέπουμε έτσι όλα τα ματς».

Για το γεγονός ότι έχει γίνει εντονότερη η παρουσία των φίλων του Άρη στο γήπεδο: «Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί παιχνίδι με το παιχνίδι, έρχονται όλο και περισσότεροι. Το ξέραμε. Και τα άλλα παιδιά, γνωρίζουν, ποιος είναι ο κόσμος του Άρη. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έναν από τους στόχους, είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι ο Άρης ξεκινάει άνευρα στα παιχνίδια, αν υπάρχει εξήγηση: «Αν δεν μπορεί ο κόουτς να δώσει εξήγηση, δεν μπορούμε κι εμείς. Θεωρώ ότι ένα ήταν το ματς που δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Κι ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλουμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα πριν μας κοστίσει. Πρέπει να το λύσουμε γιατί δεν είναι τόσο απλό από ψυχολογικής άποψης να γυρίζεις παιχνίδια».

Για το επίπεδο φυσικής κατάστασης της ομάδας και το γεγονός ότι ο Άρης έχει σκοράρει 9 από τα 16 γκολ στο τελευταίο ημίωρο των αγώνων: «Αυτός είναι ένας λόγος. Ήρθαν πιο αθλητικοί παίκτες αλλά και πιο έμπειροι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα