Επέστρεψε ο Τζανακάκης ενόψει ΟΦΗ

Επέστρεψε ο Τζανακάκης ενόψει ΟΦΗ

Gazzetta team
Επέστρεψε ο Τζανακάκης ενόψει ΟΦΗ

bet365

Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του Κυριακάτικου(18/12) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς στο πρόγραμμα προετοιμασίας ενσωματώθηκε και ο Μανώλης Τζανακάκης.

Ο έμπειρος αμυντικός απουσίασε από τους τελευταίους δύο αγώνες της ομάδας του καθώς είχε τραυματιστεί στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα και φυσικά τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Αντιθέτως, τόσο ο Μπράνισλαβ Νίκιτς όσο και ο Δημήτρης Ανάκογλου συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης. Για προληπτικούς λόγους και ο Βαγγέλης Πλατέλλας δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα δίχως να υπάρχει αμφιβολία για την παρουσία του στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν 4 ή περισσότερα τέρματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα