Άλλαξε ώρα το Παναχαϊκή-Παναιγιάλειος

Άλλαξε ώρα το Παναχαϊκή-Παναιγιάλειος

Άλλαξε ώρα το Παναχαϊκή-Παναιγιάλειος

Στις 17:00 αντί για τις 15:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα διεξαχθεί το εντός έδρας ματς της Παναχαϊκής κόντρα στον Παναιγιάλειο την ερχόμενη Κυριακή.  

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από αίτημα της Παναχαϊκής, λόγω του ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 16:00 το απόγευμα και έτσι οι φίλαθλοι των Αχαιών θα μπορέσουν να βρεθούν στον αγώνα της Κυριακής. 

Η ανακοίνωση της Football League:

Ημερολόγιο Προσφορών Ένας μήνας γεμάτος  δώρα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Ο αγώνας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE, μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 - ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στο ΓΗΠΕΔΟ " ΓΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ" ΑΓΥΙΑΣ - ΠΑΤΡΑΣ, με ώρα έναρξης την 17:00, αντί την 15:00 που αρχικά είχε προγραμματισθεί».

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Μετά από απαίτηση εκατοντάδων φιλάθλων της Παναχαϊκής για αλλαγή ώρας διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναιγιάλειο την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Αγυιάς, λόγω του ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως  τις 16.00 το απόγευμα, η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 κατέθεσε στην Football League αίτημα ο αγώνας να ξεκινήσει στις 17.00 αντί στις 15.00 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένος. Η Football League απάντησε θετικά στο αίτημα μας, οπότε η ώρα έναρξης του αγώνα μεταφέρεται οριστικά για τις 17.00 το απόγευμα».

 

Best of internet