Δυσκολεύτηκε, κέρδισε και κοιτάζει ψηλά ο Απόλλωνας

Gazzetta team
Δυσκολεύτηκε, κέρδισε και κοιτάζει ψηλά ο Απόλλωνας

bet365

Σημαντική νίκη για τον Απόλλωνα Πόντου με τους... ροσονέρι να επικρατούν με 1-0 της Καλλιθέας και να ανεβαίνουν βαθμολογικά. Μεγάλο διπλό σε Χανιά για Σπάρτη (0-2), άνετα τα Τρίκαλα τον Απόλλωνα Λάρισας (3-1), νίκες για Παναιγιάλειο και Αιγινιακό επί Εργοτέλη και ΑΕ Καραϊσκάκης αντίστοιχα.

Πολλά σημαντικά παιχνίδια είχε η 7η αγωνιστική της Football League, με την αγωνία στα περισσότερα γήπεδα να είναι μεγάλη. Στην Καλαμαριά ο Απόλλωνας Πόντους υποδέχθηκε την Καλλιθέα με το 1-0 να είναι μικρό σε σχέση με την εικόνα του ματς. Οι γηπεδούχοι εκτός από το ένα γκολ, είχαν και δύο δοκάρια και ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν στο παιχνίδι από τους αντιπάλους τους.

Το τέρμα που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Μπρίτο με σουτ στο 27', ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε τρία λεπτά (76' και 79') οι Συμελίδης και Χασομέρης είχαν δοκάρι. Με τη νίκη αυτή οι Πόντιοι έφτασαν τους 12 βαθμούς και βρίσκονται 4 πίσω από την ζώνη ανόδου, ενώ οι ηττημένοι έμειναν στην 16η θέση.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Συμελίδης, Μπρίτο, Καλαϊτζίδης, Καπίας, Λιόνης (72′ Φάμπιο), Καλογέρης, Χασομέρης, Σαμαράς

Καλλιθέα (Τροΐζι): Κουτογλίδης, Καντέ, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Μίγγος (72′ Μάκο), Ταμπάκης (82′ Γκέτσι), Σμυρλής. Κοτσάλι, Βασιλείου, Παπαγγελής, Ολιβέιρα

Άνετα τα Τρίκαλα το ντέρμπι της Θεσσαλίας (3-1)

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα τα Τρίκαλα πήραν το ντέρμπι της Θεσσαλίας επικρατώντας με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν με τον Τσιλούλη στο 16', ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Ζγκούρη στο 37'.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα σε όλο το διάστημα του αγώνα, πέτυχαν δύο γκολ με τον Τόμιτς στο 65' και 72', ενώ είχαν και ένα δοκάρι με τον Καπού στο 86' παίρνοντας με άνεση τη νίκη.

ΑΟ Τρίκαλα (Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Γροντής, Ντίνας (77′ Μπουντόπουλος), Καπός, Τόμιτς (86′ Χιντζίδης), Μίλιεβιτς (34′ Ζγκούρη).

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγροδήμος (73′ Σουλίδης), Μαυριάς (64′ Βουτσιάς), Ζαχινίδης, Τσιλούλης, Χατζής

Μεγάλο διπλό στα Χανιά για Σπάρτη (0-2)

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της αγωνιστικής πέτυχε η Σπάρτη με την ομάδα του Γράφα να περνάει από τα Χανιά επικρατώντας του ΑΟΧ Κισσαμικού με 2-0 σε ένα ματς που διεξήχθη στα Περιβόλια. Οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στην 7η θέση με 11 βαθμούς ρίχνοντας τους Χανιώτες στην 13η.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι Σπαρτιάτες προηγήθηκαν με τον Ράντι με πέναλτι στο 45', για να κάνει ο Μπαρέτας στο 82' το 2-0 σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Σάλιακας (46′ Βρεττός), Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Μεγαρίτης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας (25′ λ.τρ. Νικόλτσης), Λέο (63′ Ντάγκρας).

Σπάρτη (Γράφας): Μακρυωνίτης. Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Νιάρος, Κατσίκης (28′ λ.τρ. Παναγιώτου), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Μπαρέττας, Μπέλης (56′ Γουόρντεν), Ράνος.

Ανέβηκε και άλλο ο Πανσερραϊκό κερδίζοντας τη Βέροια (1-0)

Παρελθόν αποτελεί το κακό ξεκίνημα για τον Πανσερραϊκό με τα... λιοντάρια να κερδίζουν και την Βέροια με 1-0. Με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 10 βαθμούς και ανέβηκαν στην 8η θέση, ενώ η «βασίλισσα του βορρά» ακολουθεί με 9.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε και το ματς πέτυχε στο 32' ο Γκούρτσας σε μια αναμέτρηση που δεν είχε και τις πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια παίρνοντας σχετικά άνετα το πολύτιμο τρίποντο.

Πανσερραϊκός (Αμανατίδης): Ρίστιτς, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης, Πόζογλου (76′ Φούσου), Γκέκας (54′ Δούμτσος), Γκούρτσας

Βέροια (Χαραλαμπίδης): Τριαντάφυλλος, Σουλιώτης, Ουνγιαλίδης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Δόρης (66′ Οφέι), Λίταινα (76′ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Βάλις (83′ Ζυγκερίδης)

«Ανάσανε» ο Αιγινιακός

Με γκολ του Δωματά (65') με υπέροχη λόμπα και του Γιαζιτζόγλου στο 95', ο Αιγινιακός επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης κι έφτασε στους 7 βαθμούς, παίρνοντας το δεύτερο «τρίποντο» στη φετινή σεζόν κι ανεβαίνοντας βαθμολογικά. Η ομάδα του Νικολαϊδη παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο η νίκη, που ήρθε φυσιολογικά απέναντι σ' αυτή του Παπαβασιλείου της δίνει ώθηση για τη συνέχεια.

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος (71' Παπαδόπουλος), Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Γκατσολάρι, Τσολακίδης (85' Προσκηνυτόπουλος), Δωματάς (82' Αντωνιάδης), Σοφιάνης, Πολύζος, Ζούρκος

ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκα, Καραγιαννίδης, Θεολόγου (82' Γούλας), Παπανίκου, Χούσος, Δημητριάδης (73' Ευαγγέλου), Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Λουκίνας, Κυριάκης (46' Γυφτόκωστας)

Στο 91' βύθισε και άλλο τον Εργοτέλη ο Παναιγιάλειος (1-0)

Σημαντική νίκη που τον ανεβάζει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά τον Εργοτέλη, πέτυχε ο Παναιγιάλειος επί των Κρητικών με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Κόκκορης στο 91' δίνοντας τους σημαντικότατους βαθμούς, ενώ στο 61' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κριστέτο. Όσον αφορά τον Εργοτέλη συνεχίζει να βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση και θα πρέπει άμεσα να γίνει κάτι, αν στο Ηράκλειο δεν θέλουν η ομάδα τους να μπλέξει σε περιπέτειες.

Παναιγιάλειος (Γκουτσίδης): Αθανασίου, Ρέλλας (63′ Ντέμο), Κοντοχρήστος, Βλάχος, Στίκας, Μπρους, Γεωργακόπουλος, Γκούφας (56′ Κόκκορης), Αρναρέλλης (69′ Σταματής), Καζναφέρης, Κριστέτο.

Εργοτέλης (Γκώνιας): Λαδάς, Πατάς, Βογιατζής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλούξης, Κάιπερς, Σταματάκος (83′ Ιατρούδης), Μπούζας, Εντιαγέ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα