Συνάντηση Καρυπίδη με Τούρκους και υποσχέσεις για χορηγίες

Συνάντηση Καρυπίδη με Τούρκους και υποσχέσεις για χορηγίες

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συνάντηση Καρυπίδη με Τούρκους και υποσχέσεις για χορηγίες

bet365

Μέσα την αποστολή φακέλου στον οποίον κατατέθηκαν όλες οι παράμετροι χορηγικής συνεργασίας από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, σήμερα(9/12) πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των Τούρκων με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Το συγκεκριμένο ζήτημα άνοιξε στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα του Άρη με την Παναχαϊκή όπου είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Τανιέλ Γιλμάζ, παρουσία και του μεσολαβητή των Τούρκων επιχειρηματιών, Ηλία Κολοβέτσιου. Τότε, ο κ. Καρυπίδης είχε δεσμευτεί να στείλει η ΠΑΕ Άρης φάκελο στον οποίον θα περιγράφονταν όλες οι παράμετροι χορηγικής συνεργασίας και ο συγκεκριμένος φάκελος έφτασε στα χέρια των Τούρκων λίγες ημέρες μετά.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Σήμερα(9/12) πραγματοποιήθηκε η δεύτερη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών όπου την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησαν οι κ. κ. Καρυπίδης, Ορφανίδης, ενώ στην αντιπροσωπεία των Τούρκων επιχειρηματιών ήταν και ο Γιασάρ Αστσίογλου ο οποίος έχει στην κατοχή του μεγάλη κατασκευαστική εταιρία στην Τουρκία. Στη διάρκεια της συνάντησης, οι κ. κ. Καρυπίδης, Ορφανίδης ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον επένδυσης (μέσω χορηγίας) στην ΠΑΕ Άρης του τουρκικού τραπεζικού οργανισμού «Ziraat Bank» ο οποίος στα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί στην Ελλάδα, καθώς επίσης κι άλλων τουρκικών εταιριών που ήδη έχουν απλωθεί στο Αιγαίο και δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης δεν έκρυψε την επιθυμία έναρξης συνεργασίας και περιμένει να δει στην πράξη την υλοποίηση όλων όσων του σημείωσαν σήμερα οι εκπρόσωποι των τουρκικών επιχειρηματιών.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα