ΟΦΗ - Παναχαϊκή 1-2 (vid)

Νίκος Μαρούδας
ΟΦΗ - Παναχαϊκή 1-2 (vid)

bet365

Μεγάλο διπλό για την Παναχαϊκή στο Γεντί Κουλέ και προσπέραση! Οι Πατρινοί, επικράτησαν το 1-2 του ΟΦΗ και τους ανάγκασαν στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Σπουδαία νίκη για την Παναχαϊκή στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Πάτρας, επικράτησε 1-2 των Κρητικών, τους οποίους και ανάγκασαν στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ επίσης τους έριξαν από την δεύτερη θέση, ανεβαίνοντας εκείνοι σε αυτή. Μάλιστα, αυτή η νίκη ήταν η πρώτη για την Παναχαϊκή στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ, μετά το μακρινό πλέον 2001, όταν τότε είχε επικρατήσει 0-1 με αυτογκόλ του Νίκου Νιόπλια.

Το παιχνίδι άρχισε εξαιρετικά για τους φιλοξενούμενους. Ο Στρέζος, ανέτρεψε τον Μωραΐτη με τον διαιτητή αμέσως και σωστά να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φωτάκης, ο οποίος ευστόχησε κι έκανε το 0-1. Οι Κρητικοί στη συνέχεια ανέβασαν, αλλά δεν κατάφεραν ουσιαστικά να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Μοναδική στιγμή που το έκαναν ήταν στο 44', όταν ο Μακρυδημήτρης παραλίγο να στείλει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Γιουβέντους - Ιντερ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως το πρώτο ημίχρονο, έτσι και το δεύτερο άρχισε με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Μετά από φάση διαρκείας, ο Φωτάκης έκανε το γύρισμα και ο Μακρυδημήτρης από κοντά με ωραίο τακουνάκι έγραψε το 0-2 στο 50'. Η Παναχαϊκή πλέον είχε βάλει ακόμα πιο δύσκολα στον ΟΦΗ, ο οποίος όμως αντέδρασε άμεσα και μείωσε στο 55'. Μετά από σέντρα του Χαντί, ο Κουσκουνάς με κεφαλιά έκανε το 1-2. Ο ΟΦΗ πλέον έψαχνε την ισοφάριση κι έφτασε κοντά σε αυτή στο 91'. Τότε, ο Χαντί έπιασε μια κεφαλιά, ο Βρονταράς απέκρουσε η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε. Από την πλευρά της, η Παναχαϊκή, μπορούσε να... τελείωσε το ματς στο 89', αλλά ο Πολυχρόνης δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Στρέζο, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχε και το πλασέ του Γκίνο στο 94'.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (36' Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ορτέγκα, Πουρτουλίδης (46' Λεάλ), Χαντί, Όγκμποε (61' Κουτσιανικούλης), Κουσκουνάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μουστακόπουλος (61' Μπουτζίκος), Στεργίδης (81' Πολυχρόνης), Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος (67' Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα