Στην Εθνική Ιορδανίας ο Χαντί του ΟΦΗ

Στην Εθνική Ιορδανίας ο Χαντί του ΟΦΗ

Gazzetta team
Στην Εθνική Ιορδανίας ο Χαντί του ΟΦΗ

bet365

Στις κλήσεις της Εθνικής Ιορδανίας συμπεριληφθήκε ο Άγγελος Χαντί του ΟΦΗ, όπως γνωστοποίησε η ομάδα του Ηρακλείου.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο 28χρονος μέσος του ΟΦΗ, έχει γεννηθεί στον Πύργο Ηλείας, έχει Ελληνίδα μάνα και πατέρα από την Ιορδανία. Οι άνθρωποι της Εθνικής Ιορδανίας τον παρακολουθούσαν καιρό και του έστειλαν κλήση για την Εθνική ομάδα της χώρας, την οποία και αποδέχθηκε.

Ο Χαντί θα ταξιδέψει μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος, για το Αμάν και θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Η κλήση ήταν από τις 15 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω υποχρεώσεων και κρίσιμων αγώνων του ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα μεταβεί στην Ιορδανία μετά τις 22 του μήνα.

Η δήλωση του παίκτη για την κλήση του:

«Είναι τιμή για μένα να φοράς το εθνόσημο μιας Εθνικής ομάδας. Η Ιορδανία δεν είναι ξένη χώρα για μένα, είναι η χώρα του πατέρα μου. Δέχθηκα με χαρά την πρόσκληση στην Εθνική Ιορδανίας. Είμαι 28 ετών και είναι μια δυνατή πρόκληση για μένα και εμπειρίες, να παίξω διεθνή παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα