Τρίκαλα - Απόλλων Πόντου 0-0

Gazzetta team
Τρίκαλα - Απόλλων Πόντου 0-0

bet365

Επιστροφή στις μέτριες εμφανίσεις για τα Τρίκαλα, που έμειναν χωρίς εντός έδρας νίκη μετά το 0-0 με τον Απόλλων Πόντου.

Το διπλό στην έδρα του Παναιγιάλειου φαίνεται πως ήταν μια ευχάριστη παρένθεση για τα Τρίκαλα, που την Δευτέρα επέστρεψαν στις μέτριες εμφανίσεις κι έμειναν στο 0-0 με τον Απόλλων Πόντου.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν και την καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 23' ο Ν' Λουντουλού μετά από σέντρα του Γεωργιάδη με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αποστολίδη. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με το 0-0 να μένει όμως.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Απόλλωνα να είναι ανώτερος και να απειλεί στο 68' με Αποστολίδη να σώζει το πλασέ του Λιόνη. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά στο 81' ο Πάνος δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και έτσι το παιχνίδι κύλησε μέχρι τέλους χωρίς να έχουμε κάποιο τέρμα και το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τεγούσης, Ντίνας (63' Γροντής), Ντιατά (55' Καπός), Μπουντόπουλος (46' Τσίπρας), Τόμιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας (39' λ.τρ. Καλαϊτζίδης), Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν΄Λουντουλού (54' λ.τρ. Λιόνης), Καλογέρης, Βεργώνης, Μπρίτο (83' Κυβελίδης), Χασομέρης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα