Τριάρα τετράδας για Καραϊσκάκη!

Νίκος Μαρούδας
Τριάρα τετράδας για Καραϊσκάκη!

bet365

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η ΑΕ Καραίσκάκης, επικρατώντας 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας μένοντας στην πρώτη πεντάδα της Football Leauge. Δύσκολη νίκη για τον Απόλλων Λάρισας.

ΑΕ Καραϊσκάκης - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+)!

Ήταν καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Και παρά το γεγονός ότι η Αναγέννηση κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πλαβούκο στο 28' (ο Μακρής είχε ανοίξει το σκορ στο 3' και είχε δοκάρι στο 23' για τους γηπεδούχους), η ΑΕ Καραϊσκάκης «καθάρισε» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Λουκίνα η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου πήρε το τρίποντο με τον επιθετικό των γηπεδούχων να σκοράρει αρχικά στο 50' και στη συνέχεια με ωραία κεφαλιά στο 76'! Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν μπόρεσε ν' αντιδράσει σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου κι έτσι οι γηπεδούχοι πήραν μια εύκολη νίκη.

Οι συνθέσεις:
ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Μακρίδης (88' Μουκίδης), Κόλλινς, Χούσος (91' Αβραμίδης), Δημητριάδης, Κυριάκης (72' Γυφτόκωστας), Λουκίνας
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Μπιτέλης, Σουντούρα, Σταματάκης, Πλαβούκος, Τζέκος (80' Παπαευθυμίου), Χαντζάρας (70' Κονέ)

Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός 1-0

Πολύ σημαντική νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Αιγινιακό. Η ομάδας της Λάρισας, επικράτησε 1-0 με ένα τέρμα που μπήκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι αλλά έδειχναν να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Τελικά τα κατάφεραν στο 45+2', όταν ο Αγροδήμος με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου για το 1-0. Στην επανάληψη, αν και η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας έμεινε με 10 παίκτης λόγω αποβολής του Παϊτέρη με απευθείας κόκκινη κάρτα για επέμβαση με τα χέρια εκτός περιοχής, ο Αιγινιακός δεν έδειξε ικανός να φτάσει στην ισοφάριση. Παρά την πίεση που άσκησε στον Απόλλωνα, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς (58' Φιρινίδης), Σαχινίδης (88' Ιορδανίδης), Τσιλούλης (71' Καρακατσάνης), Χατζής.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης (30' Αντωνιάδης), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πολύζος (67' Φουρτζίου), Γκατσολάρι, Ζούρκος, Σοφιάνης, Τσολακίδης (46' Ανδρικόπουλος), Παπαδόπουλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα