Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας 1-0

Νίκος Μαρούδας
Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας 1-0

bet365

Η Παναχαϊκή πήρε το ντέρμπι της Football League, επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των φιλοξενούμενων!

Σε τροχιά ανόδου παρέμεινε η Παναχαϊκή, η οποία πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στην αήττητη, μέχρι σήμερα, Δόξα Δράμας με 1-0 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας να μάθει τι θα κάνει ο ΟΦΗ που αγωνίζεται την Δευτέρα.

Η ομάδα της Πάτρας, ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί στο 27' με ένα πανέμορφο σουτ του Αποστολόπουλου. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Παναχαϊκή είχε τον έλεγχο αλλά δεν βρήκε κάποιο τρόπο να σκοράρει για δεύτερη φορά με το ημίχρονο να λήγει 1-0.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+)!

Στην επανάληψη η Δόξα Δράμας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-1. Συγκεκριμένα, στο 48' ο Σπυρόπουλος από κοντά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Βρονταρά από κοντά με το 1-0 να παραμένει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο να σκοράρουν και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λουμπαρδέας και η Παναχαϊκή τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, όμως ανέβηκε στην δεύτερη θέση αναγκάζοντας την Δόξα στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μουστακόπουλος (62' Μπουτζίκος), Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Φωτάκης (62' Αργυρόπουλος), Γκίνο, Στεργίδης, Αποστολόπουλος (81' Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Α. Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος (82' Νατσιόπουλος), Πεταυράκης, Κάσες, Μαχαίρας (59' Γουνδουλάκης), Τσούτσης (46' Ματσούκας), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Ριζογιάννης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα