Τί αναφέρει το φύλλο αγώνα για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τη Βέροια

Δημήτρης Ρούσσος
Τί αναφέρει το φύλλο αγώνα για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τη Βέροια

bet365

Στην αναμέτρηση Κισσαμικού-Βέροιας, ο διαιτητής Βισκαδούρος έκλεισε το φύλλο αγώνα υπέρ των Κρητικών, λόγω της καθυστερημένης άφιξης των Μακεδόνων στο γήπεδο.

Η αναμέτρηση δεν διεξήχθη ούτε στις 15.00, όπως ήταν προγραμματισμένη, αλλά ούτε στις 16.00, όπως συμφώνησαν Football League και Κισσαμικός, ώστε να προλάβει η Βέροια να φτάσει στα Χανιά. Η «βασίλισσα» αναχώρησε πολύ αργά από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», λόγω ομίχλης και αυτό επηρέασε την αναχώρησή της από το Ηράκλειο προς τα Χανιά.

Ο πρόεδρος του Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης, πήρε θέση για όσα συνέβησαν, καθώς και την απόφαση των διαιτητών, ενώ το φύλλο αγώνα έκλεισε με απόφαση του διαιτητή Βισκαδούρου στις 16.14, ώρα που ακόμα η Βέροια δεν είχε φτάσει στα Περιβόλια.

Οι φιλοξενούμενοι παραπέμπουν στα άρθρα 17 και 21 του ΚΑΠ, αναφέροντας πως δεν ευθύνονται εκείνοι για την αργοπορία τους, αλλά αυτό συνέβη λόγω ανωτέρας βίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Φύλλο Αγώνα:

«Κατόπιν ενημέρωσής μας με e-mail από τη διοργανώτρια αρχή στις 13:41 έγινε αλλαγή της προκαθορισμένης έναρξης του αγώνος από 15:00 σε 16:00. Τη 16:00 νέα ώρα έναρξης στον αγωνιστικό χώρο ήταν παρατεταγμένη κανονικά η γηπεδούχος ομάδα, ενώ δεν είχε προσέλθει ακόμα η φιλοξενούμενη ομάδα. Έγινε έλεγχος ταυτοπροσωπίας της γηπεδούχου ομάδος, ο αγωνιστικός χώρος ελέγχθηκε στα καθιερωμένα πλαίσια και ήταν κανονικός. Το φύλλο αγώνα έκλεισε στις 16:14 και η φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΕ Βέροια δεν είχε προσέλθει ακόμα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα