Οι θέσεις Κισσαμικού και Βέροιας για τον αγώνα που δεν έγινε ποτέ

Δημήτρης Ρούσσος
Οι θέσεις Κισσαμικού και Βέροιας για τον αγώνα που δεν έγινε ποτέ

bet365

Τόσο ο προπονητής της Βέροιας, μιλώντας στο gazzetta.gr, όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης, μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, τοποθετήθηκαν για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τη Βέροια, τονίζοντως πως κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

Η αναμέτρηση μεταξύ Κισσαμικού και Βέροιας δεν διεξήχθη, αφού η αποστολή των Μακεδόνων καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο, λόγω κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε το φύλλο αγώνα, κατακυρώνοντας το παιχνίδι στους γηπεδούχους με 3-0 άνευ αγώνος, αλλά στη Βέροια υποστηρίζουν πως το παιχνίδι δεν έγινε λόγω ανωτέρας βίας, παραπέμποντας στον ΚΑΠ.

Σε επικοινωνία που είχε το gazzetta.gr με τον προπονητή της Βέροιας, Απόστολο Χαραλαμπίδη, ο τελευταίος ανέφερε τα εξής: «Κάναμε τα πάντα να βρεθούμε στο γήπεδο, όμως αυτό κατέστη αδύνατον. Εμείς δεν μπορούσαμε να εκτιμήσουμε αν θα είμαστε στις 15.00 ή στις 15.30 στο γήπεδο, καθώς από τις 07.00 βρισκόμασταν στη Θεσσαλονίκη, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Θέλουμε και πιστεύουμε πως θα γίνει το παιχνίδι, εκτιμώ πως αυτό θα αποφασίσει το δικαστήριο κι ελπίζω να εκτιμηθεί πως κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να προλάβουμε. Δεν έχουμε κάποιο παράπονο, απλά ελπίζουμε πως θα παίξουμε κάποια στιγμή κανονικά».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Κρητικών, Αντώνης Ροκάκης ανέφερε:

«Εμείς ενημερωθήκαμε, όχι βέβαια από την αρχή αλλά προς το μεσημεράκι ότι υπάρχει ένα θέμα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και δεν μπορούσε να ταξιδέψει η ομάδα της Βέροιας. Μας ζητήθηκε η παράταση μίας ώρας την οποία δώσαμε. Συναινέσαμε δηλαδή στη Football League ούτως ώστε να γίνει ο αγώνας. Από εκεί και πέρα, τελικά δεν ήταν αρκετή όπως φάνηκε η μία ώρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αλλωστε δεν είναι θέμα δικό μας ή δεν είναι μόνο και δικό μας θέμα. Είναι θέμα διαιτητών, παρατηρητών, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το αν επικοινώνησαν με τον ίδιο ή με άνθρωπο της ομάδας παράγοντας της Βέροιας ώστε να ενημερώσει σε τι σημείο βρίσκεται στο δρόμο η αποστολή: «Γνωρίζουμε από πληροφορίες από το λεωφορείο της Βέροιας ότι θέλουν ακόμα ένα μισάωρο για να φτάσουν (εννοεί στις 4.45 περίπου), οπότε όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα είναι ζόρικα».

Για το αν ξέρει αν ο διαιτητής θα κλείσει το Φ.Α.: «Ο διαιτητής μας είπε ότι βάσει του ΚΑΠ πρέπει να κλείσει το φ.α. Εφόσον η ομάδα της Βέροιας βρισκόταν αρκετά μακριά δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα