ΟΦΗ: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γεντί Κουλέ το Σάββατο»

ΟΦΗ: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γεντί Κουλέ το Σάββατο»

ΟΦΗ: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γεντί Κουλέ το Σάββατο»

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» στη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στην Καλλιθέα, απηύθυνε η κρητική ΠΑΕ. Είκοσι παίκτες συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος.  

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία του για το ματς με την Καλλιθέα, το Σάββατο στις 15:00 και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το 0-0 απέναντι στα Τρίκαλα. Μόνοι απόντες για το Νίκο Παπαδόπουλο είναι οι τραυματίες Οικονόμου, Μονιάκης και Περογαμβράκης, ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι: Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Πλευράκης, Κοντογιάννης.  

Η αποστολή: 

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Πουτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος,Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Το κάλεσμα της ΠΑΕ:

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γεντί Κουλέ το Σάββατο (25/11, 3μμ).

Η ομάδα μας υποδέχεται την Καλλιθέα και υπόσχεται στον κόσμο της μια καλή εμφάνιση και θέαμα, όπως την έχουμε συνηθίσει στα παιχνίδια της, στο γήπεδο μας.

Και σε αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Ο φετινός μαραθώνιος  της Football league συνεχίζεται και η ομάδα μας βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, επιζητά κάθε αγωνιστική να κάνει ένα βήμα, προς το στόχο.

Όλοι γήπεδο το Σάββατο, για μια ακόμη νίκη!

Για ένα ακόμη βήμα για την άνοδο!». 

Best of internet