Λεουτσάκος: «Δεν έχουμε κραυγαλέα διαιτητικά λάθη»

Λεουτσάκος: «Δεν έχουμε κραυγαλέα διαιτητικά λάθη»

Λεουτσάκος: «Δεν έχουμε κραυγαλέα διαιτητικά λάθη»

Πεπεισμένος πως έχουν υπάρξει διαιτικά λάθη, αλλά όχι κραυγαλέα, στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.  

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+)!

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής φιλοξενήθηκε στον Metropolis 95.5, όπου αναφέρθηκε στην αυριανή του παρουσία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει το ντέρμπι κορυφής Άρης-Παναχαϊκή, υποστηρίζοντας πως έχει επιλέξει να πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα, ώστε να έρχεται σε επαφή με τους παίκτες. Αναφερόμενος στη μέχρι στιγμής διαιτησία, τόνισε δεν έχουν υπάρξει κραυγαλέα λάθη. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Έχω διαλέξει να πηγαίνω σε όλα τα γήπεδα. Επέλεξα να έρθω αύριο γιατί θα έχω την ευκαιρία να δω ένα καλο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο πολύ καλές ομάδες. Την Κυριακή θα δω και το Δόξα Δράμας - Εργοτέλης. Πιστεύω ότι για να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα θα πρέπει να είμαστε κοντά στους παίκτες».

Για δηλώσεις Σπανού περί διαιτησίας: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κραυγαλέα λάθη. Έχουν γίνει κάποια λάθη αλλά επειδή όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν σαφώς θα υπάρχουν γκρίνιες. Το θέμα είναι όταν γίνεται ένα λάθος να παύει εκεί γιατί εάν ξαναγίνει και ξαναγίνει κάτι δεν κάναμε σωστά».

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη: «Με όλους τους προέδρους έχω καλή σχέση. Όλους τους βλέπω με την ίδια άποψη και το ίδιο μάτι. Μιλάω με όλους προσωπικά».

Για τον Αιγινιακό: «Μακάρι να βρει το δρόμο του και ο Αιγινιακός. Ήδη αποχώρησε ο Αχαρναϊκός λόγω οικονομικών προβλημάτων. Οι δηλώσεις «δεν αντέχω, φεύγω» εμάς μας κάνουν κακό γιατί ακόμη παλεύουμε να βρούμε χορηγούς. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε και άλλη αποχώρηση».

Τέλος, πρόσθεσε: «Να γίνουν φοβερά παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος. Όπου έχω πάει δεν έχει χάσει ο γηπεδούχος είτε κερδίζει είτε φέρνει ισοπαλία». 

Best of internet