Καρυπίδης: «Με την Μπόκα την… άκουσαν όλοι»

Καρυπίδης: «Με την Μπόκα την… άκουσαν όλοι»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Με την Μπόκα την… άκουσαν όλοι»

bet365

Σε συνέντευξή του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια του Άρη αλλά και στο φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς σημειώνοντας ότι συνέβαλε ώστε να ξαναβγεί ο σύλλογος στην επιφάνεια.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «AΡΕΝΑ PRESS» και αρχικά αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν. «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Δεν χρειάζεται να… πετάμε στα σύννεφα, χαμηλά το κεφάλι, να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά». Σχετικά με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη, είπε ότι… «ξέσπασα γιατί είμαι πολύ πιεσμένος! Θέλω φέτος να τα καταφέρουμε, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα διαφορετικό. Την πίστευα την ανατροπή. Είδα τα παιδιά στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και κατάλαβα ότι το πίστευαν και οι ίδιοι».

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, είπε: «Θέλουμε τον κόσμο του Άρη συνέχεια στο πλευρό μας! Πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως δεν βοηθάνε εμένα με την παρουσία τους, αλλά τον ίδιο τον σύλλογο», είπε.

Σχετικά με τον αγώνα απέναντι στην Παναχαϊκή αλλά και τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με τη Δόξα Δράμας και τον ΟΦΗ: «Θέλω μέχρι να παίξουμε με εκείνες τις δύο ομάδες να έχουμε το έξι στα έξι! Είναι πολύ σημαντικό. Πρώτα το μυαλό μας στην Παναχαϊκή, που είναι δύσκολος αντίπαλος και μετά στον άλλο αγώνα. Θα μα βοηθήσει πολύ από νωρίς να αποκτήσουμε μία διαφορά».

Για το επίπεδο της φετινής διαιτησίας: «Δεν θέλουμε να ασχολούμαστε και πολύ με αυτό το κομμάτι. Είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα και στόχος μας είναι να την προστατεύουμε. Όταν τα λάθη, όμως, των διαιτητών είναι ανθρώπινα, δεν θέλουμε να δίνουμε τόσο βάρος».

Για το φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς: «Με την Μπόκα την… άκουσαν όλοι! Βίωσαν και πάλι το μεγαλείο της ομάδας μας και του λαού μας. Ο Άρης βγήκε ξανά στην επιφάνεια. Δεν είχα οικονομικό κέρδος από το φιλικό και δεν με ενδιέφερε αυτό. Το έκανα για να νιώσουνε όλοι τι θα πει Άρης! Να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, πως είμαστε εδώ, ενωμένοι, για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Και το καταφέραμε!».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα