Γκώνιας: «Το παιχνίδι κρίθηκε στα λάθη των διαιτητών»

Gazzetta team
Γκώνιας: «Το παιχνίδι κρίθηκε στα λάθη των διαιτητών»

bet365

Έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις εξέφρασε ο προπονητής του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, τονίζοντας ότι κακώς μέτρησαν τα δύο τελευταία τέρματα του Άρη.

Ο προπονητής του Εργοτέλη αρχικά αναφέρθηκε στο διάστημα της τιμωρίας του Εργοτέλη τονίζοντας ότι «οφείλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όλους γι αυτόν τον μήνα τιμωρίας που στοίχισε πολύ στην ομάδα μας. Τώρα, αν ήταν σωστή η απόφαση ή όχι δεν θα το κρίνω εγώ. Σημασία έχει ότι εγώ ήμουν η αφορμή και η ευθύνη βαραίνει εμένα. Για το παιχνίδι, είναι 4ο συνεχόμενο που είμαστε καλύτερη ομάδα αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο του σημερινού αγώνα. Κι επειδή πολλοί άνθρωποι είναι απασχολημένοι στο να κρίνουν έχει ως αποτέλεσμα στο να μη διακρίνουν, με την Καλλιθέα, ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε καν την μπάλα αλλά χάσαμε δύο βαθμούς, με τον Κισσαμικό χάσαμε ένα σωρό ευκαιρία και με την Παναχαϊκή χάσαμε από λάθος των διαιτητών», είπε και αναφέρθηκε στον σημερινό αγώνα.

Μπορντό – Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μήτρογλου σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Τελειώνει ένα ημίχρονο όπου ο Άρης είχε μια ευκαιρία, ενώ εμείς έχουμε σημειώσει δύο τέρματα κι έρχεται το δεύτερο ημίχρονο όπου ο Άρης μας πίεσε και ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Εκεί, το φάρμακο για μας ήταν να βάλουμε το τρίτο γκολ με τον Ν’ Ντιαγέ. Δεν το κάναμε και είχαμε πρόβλημα στη διαχείριση των μεγάλων μπαλιών και της πίεσης του Άρη. Το παιχνίδι κρίθηκε όμως από τα λάθη των διαιτητών. Γιατί στο 2ο γκολ του Άρη και πριν το καθαρό πέναλτι υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ στον τερματοφύλακα και στο 3ο γκολ υπάρχει οφ σάιντ. Συνολικά, αν κάναμε το παιχνίδι 3-1 θα βάζαμε κι άλλα τέρματα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα