Εργοτέλης-Άρης 2-3 (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Εργοτέλης-Άρης 2-3 (vid)

bet365

Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Εργοτέλη. Με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο μέρος έφυγε με το 3-2 από το Παγκρήτιο κι έμεινε μόνος πρώτος. Δικαιολογημένα τα παράπονα των γηπεδούχων για το 3ο γκολ ως οφσάιντ!

Θέαμα και συγκινήσεις προσέφεραν στο Παγκρήτιο Στάδιο Εργοτέλης και Άρης, σε ένα παιχνίδι με πέντε γκολ και μια μεγάλη ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς, δέχθηκαν δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως κατάφεραν να φύγουν πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-3!

Το παιχνίδι απέκτησε από το ξεκίνημα ρυθμό, με τους Διαμαντόπουλο (5’) και Κάιπερς (8’) να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα και δεν άργησαν να δουν την υπεροχή τους να μετουσιώνεται σε γκολ. Στο 14’ ο Κάιπερς βρέθηκε στη μικρή περιοχή για να υποδεχθεί το γύρισμα του Σταμόπουλου και με κεφαλιά - ψαράκι να ανοίξει το σκορ, ενώ εννιά λεπτά αργότερα (23’), ο Σταματάκος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Καντιμοίρη στο σουτ του Έφορντ κι από κοντά έκανε το 2-0, «βυθίζοντας» προσωρινά τον Άρη!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Παναθηναϊκος – ΑΕΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η ομάδα του Σπανού χρειάστηκε λίγη ώρα για να συνέλθει, αφού ως εκείνο το σημείο είχε κάνει μόλις μια τελική στην εστία του Λαδά, έναντι έξι (6) των γηπεδούχων. Στο 29’ ο Κάσος έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν βρέθηκε από πάσα του Πλατέλλα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, όμως σούταρε ψηλά άουτ. Συνολικά οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν, είδαν τον βοηθό να τους ανακόπτει με λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ σε τρεις περιπτώσεις (21', 36' και 41' Κάσος) όμως έφτασαν στο 45’ δίχως να καταφέρουν να μειώσουν.

Εντούτοις, όπως αποδείχθηκε, η δυσκολία τους στην τελική προσπάθεια έμεινε στα αποδυτήρια, αφού το δεύτερο ημίχρονο τους ανήκε! Στο 51’ ο Ντούνης βρέθηκε στην περιοχή από πάσα του Ιντζόγλου και μείωσε σε 2-1, ενώ στο 72’ ο Πλατέλλας ανατράπηκε από τον Λαδά και ο Διαμαντόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με εύστοχη εκτέλεση!

Έκτοτε ο Άρης πίεσε ακόμα περισσότερο και στο 88’, σε μια φάση που καλώς, όπως φαίνεται, διαμαρτύρονται οι Κρητικοί, κατάφερε να φέρει «τούμπα» τον αγώνα! Ο Ντούνης «έσπασε» το οφσάιντ της άμυνας του Εργοτέλη, όμως κακώς ο βοηθός δεν σήκωσε τη σημαία για να υποδείξει την παράβαση. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πάσαρε στον Πλατέλλα, που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-3, που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες τους λίγους φιλάθλους των «κίτρινων» στις κερκίδες!

Οι ενδεκάδες:

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (66’ Πάτας), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Βογιατζής, Μπούζας (82’ Αγγελόπουλος), Μπουτσάκης (65’ Εντιαγέ), Έφορντ, Κάιπερς, Σταματάκος

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν (78’ Νίκιτς), Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Κάσσος (46’ Ντούνης), Πασάς (83’ Καπνίδης), Διαμαντόπουλος

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα