Χωρίς Παυλίδη, Μπαργκάν στην Κρήτη

Χωρίς Παυλίδη, Μπαργκάν στην Κρήτη

Χωρίς Παυλίδη, Μπαργκάν στην Κρήτη

Με τρεις σοβαρές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στον αυριανό(19/11, 15:00) αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη καθώς εκτός του Χρήστου Μπούρμπου δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού και οι Παυλίδης, Μπαργκάν.

Οι δύο παίκτες ένιωσαν ενοχλήσεις σε αστράγαλο και δικέφαλο με συνέπεια να μην καταφέρουν να πάρουν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Το πρόβλημα που δημιουργείται για τον Δημήτρη Σπανό είναι σημαντικό καθώς οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες ήταν στο μυαλό του σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της επίθεσης. Πλέον ο έμπειρος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και ουσιαστικά να αποφασίσει για μία θέση.

Μίλαν – Νάπολι με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ινσίνιε σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Κατά πάσα πιθανότητα η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Δεληζήση, Σόουζα, Τζανακάκη και Βαλεριάνο. Ο Χουσείν Μουμίν θα αγωνιστεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής έχοντας δίπλα του τον Ιντζόγλου. Στη δεξιά πλευρά της επίθεσης θα παίξει ο Πλατέλλας και στην κορυφή ο Δημήτρης Διαμαντόπουλο. Στις σκέψεις του Σπανού είναι η χρησιμοποίηση του Λώττα μπροστά από τους δύο ανασταλτικούς μέσους και σε αυτή την περίπτωση ο Πασάς θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο. Σε περίπτωση που ο Πασάς χρησιμοποιηθεί στον άξονα, τότε αριστερά θα αγωνιστεί ο Ντούνης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Στεφάνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Τσουμάνης, Καπνίδης, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Λώττας, Ντούνης.

Best of internet