Οφρυδόπουλος: «Δεν είναι τυχαία ομάδα ο ΑΟΧ-Κισσαμικός»

Οφρυδόπουλος: «Δεν είναι τυχαία ομάδα ο ΑΟΧ-Κισσαμικός»

Gazzetta team
Οφρυδόπουλος: «Δεν είναι τυχαία ομάδα ο ΑΟΧ-Κισσαμικός»

bet365

Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον ΑΟΧ-Κισσαμικό για την 4η αγωνιστική της Football League, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τονίζει πως οι Κρητικοί είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα υπό τις οδηγίες ενός νέου και εργατικού προπονητή, του Γιώργου Πετράκη.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς της Κυριακής, τονίζοντας πως οι παίκτες του είναι καλά προετοιμασμένοι. Ταυτόχρονα πρόσθεσε πως οι αγώνες της φετινής Football League είναι δύσκολοι για όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κατ’ αρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους και τους οπαδούς μας για τη μεγάλη και δυναμική παρουσία τους στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Η συμβολή τους στη νίκη της ομάδας μας ήταν τεράστια. Αύριο όμως έχουμε έναν νέο αγώνα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ένα σοβαρό δεδομένο. Όλοι οι αγώνες στη Football league είναι δύσκολοι για όλες τις ομάδες. Ουσιαστικά δεν υπάρχει πριν ξεκινήσει ένας αγώνας ούτε φαβορί αλλά ούτε και αουτσάιντερ. Αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία. Μια ομάδα που έχει 7 βαθμούς τους οποίους δεν έχει πάρει τυχαία.
Μια δουλεμένη ομάδα από έναν νέο και εργατικό προπονητή τον κ. Πετράκη ο οποίος μαζί με τους παίκτες του και το τεχνικό τιμ του έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς προετοιμαστήκαμε και γι αυτόν τον αγώνα ο οποίος θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις από τον προηγούμενο. Ξέρουμε τι κάνουμε καλά, ξέρουμε τι θέλουμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε θέλοντας να έχουμε πάντα μέσα στον αγώνα οργάνωση, αυτοπεποίθηση και ομαδικό αγωνιστικό πνεύμα. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που πλέον τόσο στην Αγυιά όσο και εκτός έδρας έχουμε κοντά μας πάντα τους οπαδούς μας και μάλιστα με μεγάλο αριθμό προσέλευσης. Και αύριο είμαστε σίγουροι πως θα γίνει το ίδιο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα