Τρίκαλα - ΟΦΗ 0-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Τρίκαλα - ΟΦΗ 0-0 (vid)

bet365

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Τρίκαλα και ΟΦΗ, σε ένα αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι... Παρέμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι.

Όσοι δεν βρέθηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων, κι απ' ότι φάνηκε από την τηλεόραση ήταν πολλοί, έκαναν πάρα πολύ καλά! Το παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα και στον ΟΦΗ ήταν πολύ κακό ποιοτικά, με το 0-0 να μην μπορεί να αλλάξει σε καμία στιγμή!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Γκριεζμάν σημειώσει το πρώτο τέρμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι δύο ομάδες, έδειξαν να θέλουν περισσότερο το μηδέν στην άμυνα, παρά να ψάχνουν το γκολ στην επίθεση. Έτσι, πέρασε ένα 45λεπτο με ούτε μισή φάση για τις δύο ομάδες και τα Τρίκαλα ελαφρώς καλύτερα!

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και θέλησαν να απειλήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εξαίρεση σε αυτό η φάση του 78ου λεπτού. Τότε ο Παπαστεριανός είδε την μπάλα μπροστά του και βρέθηκε τετ α τετ με τον Αποστολίδη, όμως το σουτ που έκανε ήταν πολύ άσχημο κι έφυγε μακριά άουτ.

Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΟΦΗ κράτησε το αήττητο αφήνοντας όμως ακόμα δύο σημαντικούς βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (78' Μίλιεβιτς), Καπός, Τσίπρας (71' Μπουντόπουλος), Τζόκιτς (62' Γροντής), Ντίνας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Παπατόλιος (80' Ρούσσος), Νάστος, Ορτέγκα, Χαντί, Μάνος (46' Όγκμποε), Κουσκουνάς (66' Κουτσιανικούλης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα