Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το φιλικό προς τιμήν του Γκέραρντ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το φιλικό προς τιμήν του Γκέραρντ

Gazzetta team
Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το φιλικό προς τιμήν του Γκέραρντ

bet365

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται στη συμβολική τιμή τους ενός ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλαθρωπικό σκοπό.

Η ανακοίνωση:

«Η μεγάλη βραδιά Τιμής στον Ευγένιο Γκέραρντ πλησιάζει . Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00 , όλοι στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης να πούμε με μια φωνή , Ευγένιε σε Ευχαριστούμε!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λιλ – Σεντ Ετιέν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Απαραίτητη διευκρίνιση: Την συγκεκριμένη γιορτή για τον ποδοσφαιρικό μας πατέρα την διοργανώνουμε αποκλείστηκα εμεις,τα «παιδια» του!

Οπότε τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ, που ευγενικά μας έχει παραχωρήσει το γήπεδο για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού , δεν ισχύουν για την συγκεκριμένη μέρα.
Υπενθυμίζουμε πως η συμβολική τιμή των εισιτηρίων είναι 1€ και ολα τα έσοδα θα διατεθούν στην Εθελοντική Ομάδα “GIVE” και στο Αθλητικό Σωματείο “ΤΑΛΩΣ” .
Ευχαριστούμε για τη στήριξη και τη συμμετοχή σας ,
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ

Για όλα τα νέα της μεγάλης γιορτής του Ευγένιου Γκέραρντ ακολουθήστε την σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/gerard.ofi.1985.2000/

Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:
S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΑΧ (Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ-ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ-ΘΕΡΙΣΣΟ)

COSMOS SPORT

ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ Θ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

PASTARELLA ΣΤΟ TALOS PLAZA

IN SPOT CAFE ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΡΑΜΒΕΛΟΥ

THE CUP COFFEE AND MORE ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ 11».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα