Τάτος: «Δεν ήθελα να φύγω από τον Άρη»

Τάτος: «Δεν ήθελα να φύγω από τον Άρη»

Gazzetta team
Τάτος: «Δεν ήθελα να φύγω από τον Άρη»

bet365

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Metrosport» ο Ανδρέας Τάτος αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον Άρη σημειώνοντας ότι ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στην ομάδα.

«Το καλοκαίρι μίλησα με τον πρόεδρο για το μέλλον μου στην ομάδα. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω. Δεν ξέρω τι άλλαξε στο μυαλό του. Ξαφνικά με ενημέρωσαν ότι υπάρχει πρόταση από την Ελαζίγκ την οποία εξετάζει σοβαρά. Την επόμενη μέρα πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν και αποχώρησα. Δεν ήθελα να φύγω αλλά ήμουν σε δύσκολη θέση, γιατί υπήρχαν πολλά προβλήματα εδώ, κυρίως οικονομικά», είπε.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λιλ – Σεντ Ετιέν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Σε ερώτηση για το αν ήταν στα πλάνα του Παύλου Μυροφορίδη, απάντησε: «Πιστεύω ότι δεν με ήθελε. Μου έκανε εντύπωση η αλλαγή πλεύσης του Θόδωρου Καρυπίδη και ίσως να συνδέεται με την άποψη του Παύλου και όχι του προπονητή. Εκείνο που μου είχε πει ο πρόεδρος ήταν πως δεν θα αποχωρήσω, όσο δελεαστική πρόταση κι αν έρθει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα