Μάνος: «Όλα για τη νίκη στα Τρίκαλα»

Μάνος: «Όλα για τη νίκη στα Τρίκαλα»

Gazzetta team
Μάνος: «Όλα για τη νίκη στα Τρίκαλα»

bet365

Ως καθοριστικό παιχνίδι για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football League, χαρακτήρισε το ερχόμενο κόντρα στα Τρίκαλα, ο Δημήτρης Μάνος.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός αν είναι πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 23χρονος επιθετικός μιλήσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ενόψει του σαββατιάτικου ματς, τονίζοντας πως σε περίπτωση νίκης θα πάρουν μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς κόντρα στα Τρίκαλα: «Στα Τρίκαλα, πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μας και το στόχο μας να περάσουμε με νίκη από αυτή τη δύσκολη έδρα. Είναι μια καλή ομάδα, όπως ήταν και πέρσι. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Το πάθος και η δύναμη θα παίξουν ρόλο. Πιστεύω ότι όποιος δείξει στο γήπεδο, ότι το θέλει περισσότερο, θα το κερδίσει. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι, γιατί αν το κερδίσουμε, παίρνουμε μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

Για το 6-0 με τον Αιγινιακό: «Πήγε καλά όλη η ομάδα, όχι μόνο εγώ. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας στο παιχνίδι αυτό. Η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά, το πρωτάθλημα, με ένα διπλό στις Σέρρες, από όπου πιστεύω δύσκολα θα περάσουν κάποιες ομάδες. Στην Καρδίτσα το γήπεδο δεν μας επέτρεψε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Με τον Αιγινιακό κάναμε μια εύκολη νίκη και προσφέραμε θέαμα και χαρά στον κόσμο που ήρθε να μας δεί. Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Για τους στόχους του: «Πρώτα από όλα να πετύχει η ομάδα το στόχο. Να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκ. Εχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα, θέλω και εγώ να συνεχίσω την καλή χρονιά που έκανα πέρσι και αν μπορώ να κάνω και περισσότερα πράγματα και να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ομάδα».

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε του Σιώπη και Πλευράκη να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Απόντες από την προπόνηση ήταν οι γνωστοί: Οικονόμου, Κοιλιάρας που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, Μονιάκης και Περογαμβράκης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα