Ομιλία Μυροφορίδη περί διακρίσεων

Ομιλία Μυροφορίδη περί διακρίσεων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ομιλία Μυροφορίδη περί διακρίσεων

bet365

Κάθε άλλο παρά συμπτωματικός ήταν ο χρόνος που επέλεξε ο Παύλος Μυροφορίδης να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ διαπίστωσε τη δυσαρέσκεια κάποιων παικτών για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τους.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ιρλανδία – Δανία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Αφορμή για την ομιλία του Παύλου Μυροφορίδης αποτέλεσε ένα (μικρής έκτασης) επεισόδιο που έλαβε χώρα στη διάρκεια του αγώνα με την Καλλιθέα μεταξύ του Αντώνη Καπνίδη με τον Δημήτρη Σπανό όταν ο πρώτος διαπίστωσε ότι δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Στόχος του Μυροφορίδη ήταν να δώσει σε όλους τους παίκτες να καταλάβουν ότι άπαντες έχουν ρόλο, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και ότι δεν γίνεται η παραμικρή διάκριση μεταξύ των παικτών.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για τη μέχρι στιγμής αποτελεσματικότητα της ομάδας και στάθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη Τον οποίον θεωρεί «κλειδί» για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα