Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Οικονόμου

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Οικονόμου

Δημήτρης Τομαράς
Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Οικονόμου

bet365

Η αρχική ιατρική εκτίμηση και η ανησυχία για τον τραυματισμό του Αγγελου Οικονόμου στον ΟΦΗ, επιβεβαιώθηκε. Ο 22χρονος μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.
Ήταν το παιχνίδι με τον Αιγινιακό όπου ο Οικονόμου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο. Η μαγνητική εξέταση που έκανε ο ποδοσφαιριστής, έδειξε ότι έχει πειραχθεί ο χιαστός και πρέπει να αποκατασταθεί με επέμβαση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Πάντως ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Στεφανουδάκης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ofi1925.gr ότι ο μηνίσκος του παίκτη δεν έχει πειραχθεί. Επίσης δεν έχει οστικό οίδημα, γεγονός που μπορεί να μειώσει το χρόνο της επανένταξης του. Ο Στεφανουδάκης στην συνάντηση που είχε με τον παίκτη, τον καθησύχασε, του τόνισε ότι αυτά συμβαίνουν, αλλά και ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει 100% υγιής ξανά στο γήπεδο.
Για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Οικονόμου, ενημερώθηκε και ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του και ευχήθηκε στον Άγγελο να δουλέψει σωστά στην αποθεραπεία του και να επιστρέψει υγιής κοντά στην ομάδα. «Αγγελε, είσαι παλικάρι και θα τα καταφέρεις. Αυτή η μικρή ατυχία, δεν μειώνει, αυτά που μας έχει δείξει μέχρι σήμερα, ότι μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα μας. Σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τον Άγγελο Οικονόμου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα