Σπανός: «Δεν παρακαλάμε να χάσεις κανείς αλλά έχουν γνώση οι φύλακες»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σπανός: «Δεν παρακαλάμε να χάσεις κανείς αλλά έχουν γνώση οι φύλακες»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός αξιολόγησε την εμφάνιση του Άρη απέναντι στην Καλλιθέα αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της διαιτησίας, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο σκέψης όλων στον σύλλογο.

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας: «Ήταν ένα παιχνίδι – όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται – εξαιρετικά δύσκολο. Ο πρώτος λόγος ήταν το πώς θα πείσεις τους ποδοσφαιριστές να ξεπεράσουν τη γενικη ευφορία που υπήρχε μετά τον αγώνα με την Μπόκα. Το καταφέραμε κατά το ήμισυ. Η ομάδα πρέπει να τελειώνει το παιχνίδι πιο γρήγορα. Έπρεπε να είχαν κριθεί όλα στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε πέντε τελικές, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τρεις τελικές. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα με εξαίρεση ένα σουτ του Μίγγου. Θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ως προς τον ρυθμό, την ένταση και τη δημιουργία των ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως, από το 46’ έως το 70’ πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Δεν υπάρχει όμως εύκολο παιχνίδι στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στο γκολ του Διαμαντόπουλου το παιχνίδι έκλεισε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ανταποκριθήκαν. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα και χαμηλούς τόνους».

Εκεί άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά της διαιτησίας. «Επειδή ξέρω τι πρεσβεύει το όνομα Άρης είναι ντροπή για την ομάδα μου να διαμαρτυρηθώ για κάτι. Απλώς να προσέχουν γιατί έχουν γνώση οι φύλακες. Παιχνιδάκια και παράξενες καταστάσεις να κοπούν γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι όλα είναι από κακή συγκέντρωση, έλλειψη σοβαρότητας ίσως, ατυχία ή ότι δεν ξέρουν καλά τη δουλειά τους», είπε και ρωτήθηκε επιμέρους. «Όταν ο Άρης πάει στην Ευρώπη κι αν είμαι ευλογημένος να είμαι εδώ, τότε θα μιλήσω για τη διαιτησία», είπε.

Σχετικά με το ότι η ομάδα του έχει πετύχει το απόλυτο σε τρεις αγωνιστικές, σημείωσε: «Εμείς δεν στοχεύουμε ούτε παρακαλάμε να χάσει κάποιον αντίπαλος. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, παρά μόνο με την ομάδα μας γιατί θεωρούμε ότι το μέγεθος της ομάδας σε συνδυασμό με την ποιότητα των παικτών μπορούν να μας οδηγήσουν εκεί που θέλουμε».

Σε ότι αφορά τα γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλο, απάντησε: «Πάντα θα βρίσκεται κάποιος να κόβει τον γόρδιο δεσμό. Αυτή η ομάδα όμως θα πρέπει να τελειώνει πιο γρήγορα τα παιχνίδια».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα