Χωρίς προπονητή και με 16αδα στην Κρήτη ο Αχαρναϊκός

Χωρίς προπονητή και με 16αδα στην Κρήτη ο Αχαρναϊκός

Gazzetta team
Χωρίς προπονητή και με 16αδα στην Κρήτη ο Αχαρναϊκός

bet365

Ο Αχαρναϊκός των πολλών οικονομικών προβλημάτων ταξιδεύει στην Κρήτη για το ματς με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό χωρίς τον προπονητή του, Πέτρο Δημητρίου, και έχοντας μόλις 16 ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός της ομάδας επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και δεν ακολούθησε την αποστολή. Ταυτόχρονα, για διαφορετικούς λόγους έμειναν εκτός αποστολής 17 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Λαμπίρης, Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Αφράτης, Μεντής, Παπασάββας, Ζαφειράκης, Αρώνης, Τσεβάς, Καζβιρόπουλος, Τουγλής, Σταμούλης, Παπαθανασίου, Καναβέτας, Μηλιώτης, Πάσχος.

Μόνοι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής είναι οι εξής 16: Καλογεράκος, Καρδάσης, Μεγαλοοικονόμου, Καλαμιώτης, Ιωακειμίδης, Κυριαζόπουλος, Τζανέτος, Καρβουνίδης, Τζανουλίνος, Εζουμέζου, Ξαγοράρης, Χαραλαμπόπουλος, Τοπτίδης, Γεωργόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης.

Δανία – Ιρλανδία με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας κόντρα στον ΑΟΧ-Κισσαμικό ενδέχεται να είναι ο τελευταίος για την ομάδα του Μενιδίου στη φετινή Football League, καθώς έχει ήδη τιμωρηθεί δύο φορές με αφαίρεση βαθμών και αν υπάρξει ακόμη μία θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα