Δόξα Δράμας – Τρίκαλα 0-0

Gazzetta team
Δόξα Δράμας – Τρίκαλα 0-0

bet365

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Δόξα και Τρίκαλα στην Δράμα σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε πολλές φάσεις αλλά όχι γκολ.

Ένα από τα ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής διεξήχθη στην Δράμα με την Δόξα να υποδέχεται τα Τρίκαλα, δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο ή να παλέψουν γι' αυτήν. Δραμινοί και Τρικαλινοί προσπάθησαν και με το παραπάνω, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν μένοντας στο μηδέν παρά τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι που δεν έχουν ξεκινήσει και τόσο καλά στο πρωτάθλημα είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να σκοράρουν, ενώ στο δεύτερο ανέλαβαν δράση οι γηπεδούχοι χωρίς και αυτοί να μπορέσουν να στείλουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Με τον φαθμό αυτό η Δόξα έφτασε τους 7 παραμένοντας αήττητη, ενώ τα Τρίκαλα απέκτησαν τον πρώτο τους.

Μποταφόγκο – Ατλ. Παραναένσε με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Κάσες (34' Μαχαίρας), Μπαϊκαρά (69' Τσούτσης), Ματσούκας, Μαρκόπουλος, Πετρόπουλος (80' Λίτσκας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Γιαννίτσης (66' Μίλιεβιτς), Τσιάρας, Τζόκιτς (81' Γροντής), Καπός, Τσίπρας (58' Ντίνας).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα