Σπανός: «Οι ομάδες τρέφονται από τις νίκες»

Σπανός: «Οι ομάδες τρέφονται από τις νίκες»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός χαρακτήρισε μέτρια την απόδοση του Άρη στα Τρίκαλα στάθηκε όμως στην ουσία και στη σημασία που έχει για ομάδες σαν τους «κίτρινους» να κερδίζουν βαθμούς.

Ο προπονητής του Άρη ουσιαστικά επανέλαβε κάτι που είχε σημειώσει και στη διάρκεια της προετοιμασίας. Δηλαδή ότι… «οι ομάδες σαν τον Άρη τρέφονται από τις νίκες», για να συμπληρώσει. «Ήταν ένα παιχνίδι της κατηγορίας με ένταση πάθος, ρυθμό, τακτική και εκατέρωθεν δυνατά μαρκαρίσματα. Στο τέλος ήμασταν πιο εύστοχοι και κερδίσαμε. Θεωρώ ότι ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και στην ουσία εμείς κάναμε το γκολ και μία φάση με τον Πασά. Επειδή όμως ξέρετε ότι για μας προέχει η διαχείριση του αγώνα, δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο άλλες φορές. Υπό την έννοια ότι δεν είχαμε την κατοχή που θέλαμε, ούτε πιέσαμε τον αντίπαλο. Θεωρώ όμως ότι είμαστε σε σωστό δρόμο γιατί στη μέτρια απόδοσή μας, πήραμε αυτό που θέλουμε. Θα πρέπει όμως να γίνουμε καλύτεροι».

Ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε και στην ομάδα των Τρικάλων λέγοντας ότι… «βλέπω κατήφεια αλλά να ξέρουν ότι είναι προσωρινή γιατί είναι καλή ομάδα. Εμείς βρήκαμε κάποιες λύσεις και με τον Λευτέρη και με τον Παυλίδη κι αυτές μας έδωσαν τη δυνατότητα να κερδίσουμε. Όλα τα παιδιά έβαλαν το λιθαράκι τους, δεν υποτιμούμε κανέναν.

Σε ερώτηση για τη σημασία της νίκης, απάντησε: «Αυτή η νίκη είναι έξι βαθμοί. Νομίζω ότι τέτοιου είδους αποτελέσματα κάνουν καλό κυρίως στην ψυχολογία του κόσμου. Το έχω ξαναπεί ότι, αν θέλουν οι φίλαθλοί μας μπορούν να μας πάρουν από το χέρι και να μας πάει εκεί που θέλουμε να είμαστε».

Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του και για τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης(8/11) απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Αυτός ο αγώνας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί, τι εστί Άρης και Κλεάνθης Βικελίφης. Αυτό το παιχνίδι είναι διδακτικό για μας. Να πάρουμε πράγματα και να το χαρούμε. Να πουν οι παππούδες και οι μπαμπάδες στα παιδιά τους τι εστί Άρης και τι έχει πετύχει η ομάδα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα