Γκέλαρε στην Καρδίτσα ο ΟΦΗ

Νίκος Μαρούδας
Γκέλαρε στην Καρδίτσα ο ΟΦΗ

bet365

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΟΦΗ, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας. Νίκες για Βέροια, Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας, Παναιγιάλειο, Καραϊσκάκη, ισοπαλία στο κρητικό ντέρμπι.

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΟΦΗ 0-0

Δύο βαθμούς που μπορεί να του φανούν χρήσιμοι για την συνέχεια άφησε στην Καρδίτσα ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί μπορεί να έπαιξαν καλύτερα, να έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν το δύο στα δύο μένοντας στο 0-0 με την Αναγέννηση.

Οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαν τον έλεγχο, αλλά έπεσαν επάνω σε έναν πολύ καλό Γκέκα που όταν χρειάστηκε ήταν εκεί για να σώσει την ομάδα του. Στο 90' οι Κρητικοί ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Θεοδωράκη με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρίγκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Ρουσσάκης, Σουντούρα, Σταματάκης, Πλαβούκος, Κονέ, Χαντζάρας.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Σιώπης, Κοιλιάρας (60′ Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (75′ Όγκμποε), Χαντί, Ορτέγκα, Λεάλ (60′ Μάνος), Κουσκουνάς.

ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχαρναϊκός 1-0

Η ΑΕ Καραϊσκάκης, επικράτησε του Αχαρναϊκού των πολλών προβλημάτων με 1-0 και συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού να είναι εμφανώς επηρεασμένη από την απόφαση για αφαίρεση 27 βαθμών. Έτσι, η ΑΕ Καραϊσκάκη κυριάρχησε στο παιχνίδι και απείλησε από το πρώτο μέρος.

Τελικά όμως το γκολ ήρθε στο 81', καθώς χρειάστηκε μια εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη και η κεγαλιά του Λουκίνα για να... σπάσει την άμυνα του Αχαρναϊκού. Αυτό ήταν αρκετό για τον Καραϊσκάκη, ο οποίος πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας...

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Παπανίκου, Τσοντάκης, Δημητριάδης (90’ Χούσος), Κόλλινς, Μακρής, Γυφτοκώστας (61’ Κυριάκης), Μακρίδης (67’ Ευαγγέλου), Λουκίνας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Γραμματίκας (58’ Καρδάσης), Μπεκατώρος, Αφράτης, Μεντής, Παπασάββας (54’ Μεγαλοοικονόμου), Ζαφειράκης, Αρώνης, Τσεβάς (78’ Καρβουνίδης), Καζβιρόπουλος,

Καλλιθέα – Παναχαϊκή 0-3

Άνετο πέρασμα για την Παναχαϊκή από την Καλλιθέα, με τους Πατρινούς να επικρατούν με 0-3 και να κάνουν το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Το απόγευμα στην Καλλιθέα για την Παναχαϊκή άρχισε εξαιρετικά, καθώς στο 41' ο Μωραΐτης έκανε το 0-1, με το γκολ αυτό να χωρίζει τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Οι Πατρινοί ήταν ανώτεροι και δικαίως ήταν μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, η Παναχαϊκή καθάρισε το ματς, όταν ο Αποστολόπουλος στο 54' έκανε το 0-2 και ουσιαστικά... κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Τελικά το 0-3 έγινε και πάλι από τον Αποστολόπουλο στο 80' κι αφού ο Ξόμπλιος για την Καλλιθέα είχε δοκάρι στο 60'. Οι φιλοξενούμενοι, τέλειωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπουτσίκου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κορωνάκης, Παπαγγελής, Κάτσικας (63' Γκέτσι), Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Καντέ, Μίγγος, Χοτζάλι, Πάμπλο Βινίσιους (55' Σμυρλής), Μάκο (46' Μήλιος), Ξόμπλιος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο (38' Αργυρόπουλος - 64' Φουρλάνος), Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης, Μπιτσάκος (26' Μπουτζίκος), Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης

Αιγινιακός – Δόξα Δράμας 0-2

Πέρασε από την έδρα του Αιγινιακού η Δόξα Δράμας, που επικράτησε 0-2, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι και δικαίως προηγήθηκαν στο 45' με τέρμα του Αντώνη Πετρόπουλου, μετά από ασίστ του Ματσούκα. Το ημίχρονο λοιπόν έληξε με την Δόξα Δράμας μπροστά στο σκορ και να ελέγχει σε απόλυτο βαθμό το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ματσούκας με διαγώνιο σουτ στο 48' έκανε το 0-2 και ουσιαστικά... τελείωσε την αναμέτρηση. Ο Αιγινιακός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει την Δόξα η οποία πήρε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα παραμένοντας στην κορυφή μαζί με τους Άρη και Παναχαϊκή.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Γκατζολάρι, Τσολακίδης, Ζούρκος (73’ Παπαδόπουλος), Ντόγος (57’ Δωματάς), Σοφιάνης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Πετρόπουλος (69’ Λίτσκας), Ματσούκας (57’ Μαχαίρας), Κάσες (85’ Τσούτσης), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Ριζογιάννης.

Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός 3-2

Το πιο χορταστικό παιχνίδι της αγωνιστικής διεξήχθη στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο να επικρατεί του Πανσερραϊκού με 3-2, σε ένα εντυπωσιακό πρώτο εικοσάλεπτο όπου και μπήκαν τα τέσσερα από τα πέντα ματς του αγώνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά και στο 3' άνοιξαν το σκορ με τον Αρναρέλλη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κριστέτο έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 9' με τον Τσιμίκα, ενώ πριν φτάσουμε καν στο πρώτο εικοσάλεπτο, ο Γεωργακόπουλος στο 18' έκανε το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους Σερραίους να καταφέρνουν να μειώσουν με τον Γκούρτσα στο 56' και τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

Παναιγιάλειος (Ν. Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Ιντζίδης, Στίκας (49′ Βλάχος), Κοντοχρήστος (82′ Παπαχρήστος), Γκούμας (65′ Καζναφέρης), Κρους, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος.

Πανσερραϊκός (Π. Αμανατίδης): Ρίστιτς, Ιωαννίδης (85′ Ζυγκερίδης), Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Φουσού (64′ Παπουτσογιαννόπουλος), Σιάκκας, Πόζογλου, Δούμτσος, Τσιμίκας (71′ Ρούτσης), Γκούρτσας.

Απόλλων Λάρισας – Βέροια 1-3

Στο πρώτο φετινό της ματς στην Football League η Βέροια είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Καλαμαριά, σήμερα όμως μέσα στην Λάρισα πήρε την πρώτη της νίκη επικρατώντας του Απόλλωνα με 3-1. Οι Λαρισαίοι από την πλευρά τους μετράνε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στα του αγώνα ο Μπαστιάνος στο 9' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Τσιλούλη να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους. Η Βέροια όμως είχε άλλη άποψη και με γκολ των Νύκταρη και Βανκεβάι στο 81' και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσαν το τελικό 1-3.

Απόλλων Λάρισας (Κ. Μαργαρίτης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Σουλίδης (68′ Τσιλούλης), Αγρόδημος (73′ Βουτσιάς), Σαχινίδης, Καρατσάνης, Μαυριάς.

Βέροια (Α. Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Κοζάκης, Λάσκαρης, Σουλιώτης, Μπλέτσας, Λίταινας (70′ Νύκταρης), Ουνγιαλίδης (65′ Βάλις), Μπαστιάνος, Βανκεβάι.

Εργοτέλης – ΑΟΧ 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΑΟΧ. Οι Ηρακλειώτες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Κάιπερς στο 43', ωστόσο οι Χανιώτες κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Σάλιακα στο 80'.

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Έφορντ (65′ Ιατρούδης), Κάϊπερς, Σταματάκος, Μπούζας.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γ. Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Φουασής, Ζιουλής, Σάλιακας, Γκίνης, Λεμονής, Βρεττός (61′ Ντάγκρας), Ξυδάς (71′ Σελινιωτάκης), Λέο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα