Παναχαϊκή - Τρίκαλα 2-0

Νίκος Μαρούδας
Παναχαϊκή - Τρίκαλα 2-0

bet365

Τα Τρίκαλα την φετινή σεζόν έχουν σαν στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, όμως η Παναχαϊκή με το... καλημέρα τα σταμάτησε, επικρατώντας με 2-0.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπέρνλι – Νιούκαστλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η επιστροφή της Παναχαϊκής στη Football League, συνδυάστηκε με νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως τα Τρίκαλα. Οι Πατρινοί, κέρδισαν 2-0 μία από τις ομάδες που στοχεύουν σε άνοδο στη Σούπερ Λιγκ κι έδειξε πως δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος το θέαμα δεν ήταν και του καλύτερο, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν εξ αρχής τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ωστόσο, έλειψε η μεγάλη φάση και το 0-0 ήταν επόμενο πως θα σφράγιζε τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων στο γήπεδο.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα της αναμέτρησης έμεινε ίδια, με την Παναχαϊκή όμως να βρίσκει τον τρόπο να φτάσει στο 1-0. Ο Πολίμος έπιασε συρτό σουτ στο 59', έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ. Τα Τρίκαλα ανέβασαν στροφές και έψαξαν την ισοφάριση, χωρίς όμως να χάσουν κάποια μεγάλη στιγμή, με αποτέλεσμα η Παναχανϊκή να φτάσει και στο 2-0.

Ο Στεργίδης βγήκε στην αντεπίθεση και με σουτ στο 92' διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τους Πατρινούς να πανηγυρίζουν με το... καλημέρα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Στεργίδης, Φωτάκης (85' Αργυρόπουλος), Ελευθεριάδης, Μπιτσάκος, Λουμπαρδέας (73' λ. τρ. Σωτηράκος), Μουστακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μωραΐτης (77' Φουρλάνος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς, Τζόκιτς, Ανδρεόπουλος (69' Μπουντόπουλος), Μίλιεβιτς (84' Γροντής), Ντίνας (60' Καπός), Τσίπρας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα