Ένα λάθος αξίας 600.000 ευρώ!

Ένα λάθος αξίας 600.000 ευρώ!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ένα λάθος αξίας 600.000 ευρώ!

bet365

Στη συνέντευξή του στο gazzetta.gr ο Αμπντούν μιλώντας για το κεφάλαιο «Βέροια», χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τη συγκεκριμένη συνεργασία και κυρίως για τον τότε πρόεδρο της μακεδονικής ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Ο Αλγερινός επιθετικός σημείωσε ότι«ήταν μεγάλο λάθος που πήγα στη Βέροια», ενώ αναφερόμενος στο οικονομικό σκέλος σημείωσε για τον Θόδωρο Καρυπίδη ότι «έλεγε ψέματα και δεν πλήρωνε». Κι όμως, αν κάποιος πλήρωσε ακριβά αυτή τη συνεργασία αυτή ήταν η Βέροια διότι το κόστος της πλησίασε τα 600.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ποσού της αποζημίωσής του.

Για την ακρίβεια, το καλοκαίρι του 2015 ο μεν παίκτης ουσιαστικά προσαρμόστηκε με χαμηλότερες οικονομικές απολαβές και η δε Βέροια προχώρησε στη μεγαλύτερη επένδυσή – στην ιστορία της – για να τον αποκτήσει.

Στη διάρκεια του χρόνου, η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου αποδείχθηκε και το μεγαλύτερο λάθος. Ο Αμπντούν δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στον ρόλο του ηγέτη, γενικά ο οργανισμός της Βέροιας δεν λειτούργησε έτσι όπως θα έπρεπε, με συνέπεια έπειτα από 15 αγώνες και περίπου 900 λεπτά συμμετοχής να αποφασίσουν οι δύο πλευρές την κοινή λύση του συμβολαίου τους.

Σε ένα διαζύγιο προφανώς υπάρχουν ευθύνες και στις δύο πλευρές, αλλά αυτό αφορά το αγωνιστικό. Διότι στο οικονομικό ο Αμπντούν εισέπραξε συνολικά ένα ποσό περί των 600.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα