Καταθέτει έφεση ο Εργοτέλης

Gazzetta team
Καταθέτει έφεση ο Εργοτέλης

bet365

Έφεση κατά της βαριάς ποινής που επιβλήθηκε στον Τάκη Γκώνια, αλλά και του χρηματικού προστίμου που επιβλήθηκε στην ομάδα, αναμένεται να καταθέσουν στον Εργοτέλη.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σάλκε – Μάιντζ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με αποποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους τον Έλληνα τεχνικό, ενώ επέβαλλε πρόστιμο εννέα χιλιάδων ευρώ στους Κρητικούς για τα όσα συνέβησαν στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών.

Η ανακοίνωση:

«Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει την ομάδα μας καθώς επίσης και τον Ερμή Ζωνιανών για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το προηγούμενο διάστημα στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στον προπονητή της ομάδος μας Τάκη Γκώνια και τον πρόεδρο της Ρεθυμιώτικης ομάδας Γιάννη Κάββαλο.

Η πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο 2 χιλιάδων ευρώ στον Τάκη Γκώνια και επίσης 9 χιλιάδες ευρώ χρηματικό πρόστιμο στην ΠΑΕ για τη συμπεριφορά του προπονητή μας. Παράλληλα τιμώρησε τον Ερμή Ζωνιανών με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 2 χιλιάδων ευρώ.

Ποινές πραγματικά εξοντωτικές που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους ανθρώπους του Εργοτέλη τόσο για την τιμωρία της ομάδας μας όσο και του φίλου σωματείου Ερμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα