Ένας μήνας αποκλεισμός στον Γκώνια

Gazzetta team
Ένας μήνας αποκλεισμός στον Γκώνια

bet365

Με ποινή αποκλεισμού ενός μήνα και πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε ο Τάκης Γκώνιας από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ και τον Εργοτέλη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της επιτροπής, ο Έλληνας τεχνικός τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στο φιλικό ματς κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών στις 24 Σεπτεμβρίου. Βαριά ποινή επιβλήθηκε και στην ομάδα των Ζωνιανών, ενώ χρηματικά πρόστιμα καλούνται να πλρώσουν Παναχαϊκή και Προοδευτική.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Οι αποφάσεις της Επιτροπής:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Επέβαλε στον Εργοτέλη χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, στον Παναγιώτη Γκώνια χρηματική ποινή 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, στον Ερμή Ζωνιανών χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (παραβάσεις σε φιλικό αγώνα Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών στις 24/9).

Επέβαλε στην Παναχαϊκή χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Επέβαλε στην Προοδευτική χρηματική ποινή ύψους 1.167 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα Γ’ Εθνικής με τον Ιωνικό)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα