Λεουτσάκος: «Αν δοθεί άλλη παράταση, θα... αυτοκτονήσω»

Gazzetta team
Λεουτσάκος: «Αν δοθεί άλλη παράταση, θα... αυτοκτονήσω»

bet365

Το παρόν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα δώσει την Πέμπτη ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, προκειμένου να βεβαιωθεί πως η Football League θα ξεκινήσει στην ώρα της.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής φιλοξενήθηκε στον Metropolis 95.5, όπου ανέφερε πως έχει λάβει διαβεβαιώσεις από τους προέδρους πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τους φακέλους των ομάδων, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για νέα καθυστέρηση στη σέντρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν είχαμε πει ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα, για να μη γινόμαστε και γραφικοί, είχαμε πάρει απόφαση οι πρόεδροι και είπαμε ότι αν δεν οριστεί η ΕΕΑ, οι αγώνες θα γίνουν με ευθύνη των προέδρων. Ευτυχώς, ο άνθρωπος που μας βοηθάει και είναι ο μοναδικός που δίνει ανάσες, ο κύριος Βασιλειάδης, ανταποκρίθηκε άμεσα και όρισε την επιτροπή μέσα σε τέσσερις ημέρες, η οποία την Πέμπτη θα συνεδριάσει για να εξετάσει τους φακέλους.

Στη βάση της νομιμότητας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που υπάρχει επιτροπή. Λέγαμε ότι από τη στιγμή που δεν υπήρχε ΕΕΑ θα ξεκινούσαμε, όμως, από τη στιγμή που υπάρχει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ενημερώνουμε τους ανθρώπους των ομάδων να φροντίσουν να είναι εντάξει και ευελπιστώ πως για ορισμένες ομάδες που πιθανόν να τους λείπουν κάποια χαρτιά να δοθεί μια παράταση ως τη Δευτέρα, προκειμένου να συμπληρωθούν και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Αν δεν δοθεί παράταση;

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δοθεί παράταση, γιατί θα... αυτοκτονήσω. Πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά να είμαστε και νόμιμοι. Δεν θέλω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να έχουμε φαινόμενα άλλων χρόνων. Κάποια στιγμή πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να γίνουμε νομότυποι. Από τη στιγμή που υπάρχει ΕΕΑ, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε. Δεν θεωρώ πως θα υπάρξουν ομάδες με σοβαρά προβλήματα. Από τη γενική εικόνα που έχω, μιλώντας με όλους τους προέδρους, όλοι μου λένε πως είναι εντάξει. Θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε, μας πιέζει και ο χρόνος. Είμαστε προ των πυλών για συμφωνίες και όλο πάμε πίσω».

Για το πότε θα υπάρχει ετυμηγορία από την ΕΕΑ:

«Την Πέμπτη που θα συνεδριάσει η ΕΕΑ, θα έχουμε μια γενική εικόνα. Θα πάω ο ίδιος από εκεί και θα επιδιώξω να γνωρίσω τον πρόεδρο. Θέλω να τους εκφράσω και κάποιους προβληματισμούς για να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε θέματα σοβαρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα