Πληρώθηκαν νυν και πρώην παίκτες του ΟΦΗ

Πληρώθηκαν νυν και πρώην παίκτες του ΟΦΗ

Gazzetta team
Πληρώθηκαν νυν και πρώην παίκτες του ΟΦΗ

bet365

Το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ καταβλήθηκε στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Μονακό – Μπεσίκτας με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φαλκάο ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στο συγκεκριμένο ποσό συμπεριλαμβάνονταν και οφειλές σε πρώην παίκτες της ομάδας, στους οποίους υπήρχαν υπόλοιπα. Ταυτόχρονα η διοίκηση των Κρητικών κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πλατανιά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Ζιαμπάρης ακολούθηε ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Η ανακοίνωση:

«Ημέρα πληρωμών η σημερινή (17/10) για τον ΟΦΗ, καθώς στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών μπήκε συνολικά ένα ποσό κοντά στις 30 χιλιάδες ευρώ.

Τα χρήματα αυτά αφορούν στην μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου, ενώ να σημειωθεί ότι απο το παραπάνω ποσό, περίπου 10 χιλιάδες ευρώ, αφορούσαν οφειλές που υπήρχαν σε πρώην παίκτες του ΟΦΗ και με τους οποίους υπήρχαν υπόλοιπα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σε μια δύσκολη εποχή οικονομικά προσπαθεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και μέχρι σήμερα το έχει καταφέρει.

Πρόθεση μας είναι αυτή η συνέπεια ναι διατηρηθεί και στο επόμενο διάστημα.

Για το λόγο αυτό καλεί τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν το φετινό εγχείρημα με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, είτε αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, είτε με την παρουσία τους στους αγώνες της ομάδας μας στο γήπεδο μας, με την αγορά απλού εισιτηρίου.

Την Πέμπτη (26/10, 5.15μμ) η ομάδα μας δίνει το πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι με τον Πλατανιά, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το Γεντί Κουλέ, πρέπει να είναι γεμάτο από κόσμο!

Ετσι, θα δώσουμε στον προπονητή και στους παίκτες μας την ώθηση που χρειάζονται για να ξεκινήσουν δυναμικά την φετινή χρονιά!

Την επόμενη Πέμπτη λοιπόν, όλοι γήπεδο! Ολοι Γεντί Κουλέ!

ΟΦΗ-ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα