Επέμβαση μέσω Π.Σ.Α.Π. (pic)

Επέμβαση μέσω Π.Σ.Α.Π. (pic)

Gazzetta team
Επέμβαση μέσω Π.Σ.Α.Π. (pic)

bet365

Η πλευρά του Πίντο ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών που μεσολάβησε, ώστε ο Βραζιλιάνος φορ να εγχειριστεί

Περισσότερους από δύο μήνες περίμενε ο Γιόνε Πίντο ώστε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, καθώς ο φορ του Αρη υπέστη αρχές Αυγούστου ρήξη χιαστών και μόλις το Σάββατο υποβλήθηκε σε επέμβαση. Οπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, καταλυτικό ρόλο για να συμβεί αυτό είχε ο Π.Σ.Α.Π. καθώς με δική του μεσολάβηση κινήθηκαν οι διαδικασίες και συνέβη το αυτονόητο για τον Βραζιλιάνο φορ. Ολο αυτό το διάστημα οι εμπλεκόμενοι φορείς κωλυσιεργούσαν, ωστόσο με παρέμβαση του σωματείου των ποδοσφαιριστών, βρέθηκε η λύση. Ο εκπρόσωπός του Βέλα Τζούνιορ, μέσω των social media, ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος «έτρεξε» και τελικά βρήκε λύση με την περίπτωση του 25χρονου φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα