Απόλλων Πόντου: «Σαν καλοί γείτονες και φίλοι...»

Gazzetta team
Απόλλων Πόντου: «Σαν καλοί γείτονες και φίλοι...»

bet365

Με αυτό το μήνυμα η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου, γνωστοποίησε την πρόθεσή της να φιλοξενήσει όλους τους φιλάθλους στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στις 25 Οκτωβρίου για τη 2η αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ομάδα της Καλαμαριάς να προτείνει στον κόσμο των δύο ομάδων να μοιραστούν από κοινού τις εξέδρες.

Ξεχωριστές θύρες θα υπάρξουν για τους οργανωμένους φιλάθλους.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή το μεγάλο ενδιαφέρον, που καθημερινά προκύπτει και εκδηλώνεται για τον ορισθένα αγώνα (στις 25 Οκτωβρίου 2017 – ώρα 19:30) του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καλαμαριάς, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους φιλάθλους για τα εξής:

1. Πρόθεση της Διοίκησης του Απόλλωνα Πόντου είναι να φιλοξενηθούν όλοι οι φίλαθλοι, που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα, με ασφάλεια, άνεση και σε πολιτισμένο περιβάλλον.

2. Η κυκλοφορία των εισιτηρίων και η διάθεσή τους θα γίνει σύντομα και εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί κάθε περιττή ταλαιπωρία.

3. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν στην θύρα 6 του γηπέδου της Καλαμαριάς

4. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου θα φιλοξενηθούν στην θύρα 1 του γηπέδου και

5. Οι υπόλοιποι φίλαθλοι, όλοι μαζί όπως τα παλιά καλά χρόνια, θα μοιραστούμε από κοινού τις θέσεις στις υπόλοιπες θύρες και όλοι είναι καλοδεχούμενοι να συν-χωρέσουμε στις θύρες 2,3,4 και 5 σαν καλοί γείτονες και φίλοι, στην ίδια πόλη.

Είναι ειλικρινής επιθυμία της ΠΑΕ Απόλλωνας Πόντου να αναδείξουμε την Ποντιακή φιλοξενία και να αναβιώσουμε το υγιές πνεύμα της ειρηνικής παρακολούθησης του αγώνα, χωρίς ακρότητες, αχρείαστη βία και προ παντός με την παραδοσιακή και αξιοπρεπή συμβίωση όλων, χωρίς εξαιρέσεις.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα