Διαμαντόπουλος: «Εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας»

Διαμαντόπουλος: «Εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Διαμαντόπουλος: «Εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας»

bet365

Ο Άρης χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο φαβορί για άνοδο στη Σούπερλιγκα αλλά ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος είπε… τι κάνουν οι παίκτες του Άρη για να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

«Εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας. Ο Άρης κάθε χρόνο είναι φαβορί γιατί έτσι είναι. Ο μόνος οδηγός μας είναι η δουλειά», απάντησε χαρακτηριστικά. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν ο σκόρερ του ενός εκ των δύο τερμάτων των «κίτρινων» και σχετικά με το παιχνίδι, αναφέρθηκε και στην ψυχική κούραση των παικτών από τα διαδοχικά φιλικά παιχνίδια. ««Ήταν ένα τελευταίο φιλικό προετοιμασίας απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά ήμασταν άτυχοι. Βάλαμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και γενικά είμαστε ευχαριστημένοι. Μας έχει κουράσει ψυχολογικά το ζήτημα των φιλικών, αυτό συζητάμε συνεχώς στα αποδυτήρια γιατί περιμένουμε με ανυπομονησία να αρχίσει το Πρωτάθλημα».

Ρωτήθηκε επίσης για τον χλοοτάπητα του «Κλεάνθης Βικελίδης» ο οποίος δεν είναι σε καλή κατάσταση. «Ο χλοοτάπητας στο γήπεδο δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παίζουμε μόνο στα φιλικά και είναι αλήθεια ότι μας δυσκολεύει γιατί άλλος είναι ο χλοοτάπητας του Ρυσίου. Για την ακρίβεια είναι πολύ μαλακός και φεύγουν κομμάτια», απάντησε.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα