Σπανός: «Περιμένω τον κανονικό Μιλούνοβιτς»

Σπανός: «Περιμένω τον κανονικό Μιλούνοβιτς»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σπανός: «Περιμένω τον κανονικό Μιλούνοβιτς»

bet365

Ο Λούκας Μιλούνοβιτς ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στη φιλική νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Λάρισας και ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε σε αυτά που περιμένει από τον Σέρβο ποδοσφαιριστή.

«Περιμένω έναν κανονικό Μιλούνοβιτς. Τον παίκτη που ήξερα από τον Πλατανιά, στην καλή χρονιά κι αυτό θέλω. Αν είναι ήρεμος, υπομονετικός όπως είναι τον τελευταίο ενάμιση μήνα θεωρώ ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του», είπε για την ακρίβεια και αναφέρθηκε στην ψυχολογική κούραση των παικτών από τους διαδοχικούς φιλικούς αγώνες αλλά και στους τραυματισμούς

«Βαρεθήκαμε να παίζουμε φιλικά παιχνίδια. Τα κίνητρα για τους παίκτες στέρεψαν. Δεν ήταν επιτυχημένο το φιλικό γιατί κρατήσαμε παιδιά εκτός ομάδας για να μην πάθουν κάτι. Στην πραγματικότητα ήταν μια προπόνηση. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε στις 22 του μήνα. Ευχαριστημένος είμαι από τη νοοτροπία των παικτών. Οι τραυματισμοί έχουν να κάνουν με την πολύ προπόνηση, την πίεση και την ένταση. Είναι τραγικό να έχεις 12 εβδομάδες προετοιμασίας».

Σχετικά με το παιχνίδι, είπε: ««Η ομάδα είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ανακατεύτηκε. Οι ιστορικές ομάδες τρέφονται και χτίζονται μόνο από τις νίκες. Αυτό θέλουμε όλη τη χρονιά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα