Λυχναράς: «Δεν θα δεχθούμε νέα αναβολή στην έναρξη της Football League»

Gazzetta team
Λυχναράς: «Δεν θα δεχθούμε νέα αναβολή στην έναρξη της Football League»

bet365

Για το ενδεχόμενο νέας καθυστέρησης στη σέντρα της Football League, που θα έχει ως συνέπεια τη συμπίεση του χρόνου και της ποιότητας του πρωταθλήματος, μίλησε ο Άρης Λυχναράς.

Ο αντιπρόεδρος και νομικός επρόσωπος του ΑοΟ Χανιά-Κισσαμικού φιλοξενήθηκε στον Yellow Radio, όπου αναφέρθηκε στο θολό τοπίο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Football League, τονίζοντας πως δεν θα δεχθούν άλλη αναβολή στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το θολό τοπίο που υπάρχει στην Football League: «Όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει από τον Αύγουστο προετοιμασία και μερικές μάλιστα από τον Ιούλιο. Είναι τραγικό να βρίσκονται τώρα σε αυτήν την κατάσταση ομηρίας, οι αθλητές είναι για να αγωνίζονται. Οι διοικήσεις των ομάδων έχουν επωμιστεί πάρα πολλά έξοδα και θα συμπιεστεί ο χρόνος τέλεσης του πρωταθλήματος σε βάρος της ποιότητας. Τώρα το να παίζουμε δυο παιχνίδια κάθε εβδομάδα δεν θα μπορέσει κανείς να το αντέξει αυτό ούτε οι ομάδες, ούτε οι φίλαθλοι».

Για το αν μπορεί να ξεκινήσει η Football League χωρίς να έχει λυθεί το θέμα της ΕΕΑ: «Όλα μπορούν να γίνουν, το θέμα είναι κατά πόσο είναι σύντομα. Ως γνωστόν η ΕΕΑ έχει συσταθεί με υπουργική απόφαση, η πολιτεία την έχει θεσπίσει. Η πολιτεία είναι λοιπόν αυτή που δημιούργησε το πρόβλημα και πρέπει να λύσει το θέμα αυτό. Εφόσον βρεθεί το νομοθετικό πλαίσιο πρέπει να επαναλειτουργήσει η επιτροπή και όπως μπήκε όρος ότι όλες οι ομάδες πρέπει να περνάνε από την επιτροπή για να εγκρίνει αυτή αν θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα, ίσως θα πρέπει να πει ότι συνεχίζεται το πρωτάθλημα και όταν συσταθεί η επιτροπή θα γίνει ένας έλεγχος. Αλλά δεν γίνεται να έχει τις ομάδες σε κατάσταση ομηρίας, το θέμα είναι για εμένα είναι καθαρά στα χέρια της πολιτείας».

Για τη στάση των προέδρων: «Όλοι διαμαρτύρονται και δεν μπορούν να αντιληφθούν που θα πάει η ιστορία».

Για το αν θα γίνει έκτακτο συμβούλιο: «Σύντομα πρέπει να γίνει μια σύσκεψη και να πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Για την πιθανότητα νέας αναβολής της πρεμιέρας: «Αυτό δεν θα το δεχθούμε. Ήταν ήδη να αρχίσουμε πιο νωρίς, αλλά αυτήν την καλή διάθεση που δείξαμε για να εξυπηρετηθούν οι ομάδες που ανέβηκαν τώρα δεν πρέπει να μας γυρίσει μπούμερανγκ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα