Λεουτσάκος: «Αν χρειαστεί ξεκινάμε και χωρίς την άδεια της ΕΕΑ»

Gazzetta team
Λεουτσάκος: «Αν χρειαστεί ξεκινάμε και χωρίς την άδεια της ΕΕΑ»

bet365

Ως ωμό εκβιασμό χαρακτήρισε τη στάση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που αναμένεται να καθυστερήσει την έναρξη της Football League, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος της Football League μιλώντας στο Yellow Radio, ξεκαθάρισε πως εξετάζουν την πιθανότητα να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα ακόμη και χωρίς πιστοποιητικά συμμετοχής προκειμένου να μην υπάρξει πάλι διαδικασία αναμονής. Ταυτόχρονα ανέφερε πως ο Υπουργός είναι ενήμερος για την όλη κατάσταση και αναμένεται να βρει λύσεις.

Υπενθυμίζουμε πως η έναρξη της Football League είναι προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου, παρόλα αυτά με τα τωρινά δεδομένα βρίσκεται στον αέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι εκβιαστικό αυτό που κάνει η επιτροπή. Τελευταία στιγμή είναι δυνατόν να παραιτούνται; Πάλι αναβολή, πάλι δεν θα ξέρουμε πότε να ξεκινήσουμε, πάλι οι ομάδες θα περιμένουν. Τελευταία στιγμή το μάθαμε ότι παραιτήθηκαν, πάλι θα μπούμε σε διαδικασία αναμονής.

Πήρα την Τετάρτη στην Επιτροπή και δεν ήταν κανένας υπεύθυνος, μόνο ένας υπάλληλος. Περιμένουμε να λάβει μέτρα ο Υπουργός και να βρει λύσεις. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να κλείσουμε χορηγίες, δεν έχουμε έσοδα από πουθενά. Περιμένουμε να μας πει ο Υπουργός τι θα κάνουμε για να κάνουμε την επόμενη μέρα ένα συμβούλιο και άμα χρειαστεί θα ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της επιτροπής.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 ημέρες πριν μας «κρεμάνε» με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον «ωμό» εκβιασμό. Εγώ ήρθα, γιατί ήθελα να βοηθήσω, αλλά δεν θα τα βάλω και με το κράτος.

Τρίτη ή Τετάρτη λογικά θα κάνουμε ένα υποχρεωτικό συμβούλιο με τις ομάδες. Περιμένουμε να έρθουμε σε επαφή με τον Υπουργό για να μας πει και αυτός τι να κάνουμε. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ταλαιπωρία. Άμα δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας μας το πουν να το «κλείσουμε το μαγαζί». Φτάνει άλλο να μας «πυροβολάνε» συνέχεια».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα