Κούης: «Τα περσινά εγκλήματα, η σχέση με τον Καρυπίδη και ο απογοητευμένος κόσμος»

Κούης: «Τα περσινά εγκλήματα, η σχέση με τον Καρυπίδη και ο απογοητευμένος κόσμος»

Gazzetta team
Κούης: «Τα περσινά εγκλήματα, η σχέση με τον Καρυπίδη και ο απογοητευμένος κόσμος»

bet365

Ο Ντίνος Κούης εκτίμησε ότι σε αντίθεση με την περσινή σεζόν φέτος ο Αρης έκανε προσεγμένες κινήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο περιβάλλον που θα πρέπει να χτίσει ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Yellow Radio 92.8 ο επί σειρά ετών αρχηγός του Αρη, κατέθεσε τις ενστάσεις του για πράγματα που έχουν γίνει ενώ αναφέρθηκε και στους φίλους της ομάδας.

Για το πώς βλέπει την ομάδα του Άρη: «Η ομάδα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική από πέρσι και έχουν γίνει μεταγραφές κατάλληλες για να καταφέρει ο Άρης να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Για τον κόσμο της ομάδας: «Αυτό που χρειάζεται αυτήν την στιγμή ο Άρης είναι να ακολουθεί περισσότερος κόσμος την ομάδα, να πηγαίνει και να την στηρίζει στο γήπεδο. Για έναν Άρη όπως τον έχω ζήσει εγώ, είναι πάρα πολύ λίγος ο κόσμος που ακολουθεί την ομάδα. Είναι απογοητευμένος και ίσως να έχει κουραστεί ο κόσμος το δέχομαι αυτό αλλά η ομάδα θέλει την στήριξη του και τον χρειάζεται. Ο Άρης δεν είναι απλά ένας σύλλογος, είναι μια ιδέα. Η ομάδα την δεδομένη στιγμή πρέπει να στηριχθεί ακόμα πιο πολύ από τις προηγούμενες χρονιές για να πάρει πιο εύκολα την άνοδο. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου για την ομάδα.

Σε ερώτηση για τους Παύλο Μυροφορίδη και Δημήτρη Σπανό: «Εντάξει πάντα χρειάζεται ένα άτομο για να βάλει τις βάσεις. Θεωρώ ότι όχι μόνο ο Μυροφορίδης αλλά και ο Δημήτρης Σπανός έχουν δημιουργήσει καλό σύνολο και η ομάδα μέχρι στιγμής δείχνει ότι διψάει για να ανέβει κατηγορία. Αυτό είναι κάτι που δεν είχε ο Άρης πέρσι παρ’ όλο που είχε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν είχε τον χαρακτήρα που να λέει «ήρθα για να πάρω την νίκη». Δεν μπορεί ο Άρης να δυσκολεύεται με ομάδες τύπου(Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός, κλπ) και να τις κερδίζει με το ζόρι στο 94’. Πρέπει από την αρχή και ειδικότερα στα έξι πρώτα ματς να πάει να τα κερδίσει όλα, ώστε οι αντίπαλοι να δουν από την αρχή ότι ο Άρης δεν αστειεύεται και ότι η άνοδος είναι δική του υπόθεση.

Για τις περσινές μεταγραφές της ομάδας: «Οι μεταγραφικές κινήσεις που γίνανε πέρσι στον Άρη ήταν εγκλήματα για εμένα. Δεν χρειαζόταν να έρθουν αυτοί οι παίκτες στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες που θα σου κάνανε πολύ καλύτερη δουλειά και με λιγότερα χρήματα.

Για το αν έχει αναλάβει κάποιο πόστο στην Π.Α.Ε: «Είχαμε φτάσει κοντά σε μια συμφωνία με τον πρόεδρο αλλά τελικά δεν προχώρησε. Θα μπορούσα να αναλάβω χρέος απεσταλμένου παντού. Γενικά θα μπορούσα να είμαι «δίπλα» στον πρόεδρο. Αν δεις όλες οι άλλες ομάδες, δίπλα στον πρόεδρο έχουν όλες 5-6 παλαίμαχους της εκάστοτε ομάδας, ενώ ο δικός μας πάντα είναι μόνος του. Όταν πήγα μία φορά στα γραφεία της Π.Α.Ε, είχε δύο υπαλλήλους μέσα που δεν με γνωρίσανε. Πρέπει να υπάρχει κάποιο άτομο που να νιώθει τον σύλλογο και να μπορεί να ξεναγήσει».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Ο Καρυπίδης είναι ένα άτομο το οποίο θεωρώ έχει βάλει κάποια χρήματα στην ομάδα, έχει κάνει όμως και κάποια λάθη τα οποία τα πληρώνει. Για αυτό λέω ότι άμα είχε κάποιους συνεργάτες δίπλα του θα μπορούσε να είχε αποφύγει αυτά τα λάθη. Γιατί σε μια ομάδα, δίπλα του ο πρόεδρος πρέπει να έχει άτομα που μπορούν να τον συμβουλεύουν.

Για την ομάδα μπάσκετ και τον ερχομό του Γιαννάκη: «Θεωρώ ότι είναι ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα του Άρη στο μπάσκετ ο ερχομός του Γιαννάκη και νομίζω ότι άμα καταφέρει ο Γιαννάκης να συσπειρώσει και να φέρει και παλαίμαχους μπασκετμπολίστες να στελεχώσουν την ομάδα και ειδικότερα τον Νίκο Γκάλη θα είναι ότι καλύτερο για τον Άρη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα