Πέτυχε το «θαύμα» η Τρανμίρ, απέκλεισε Γουότφορντ και βρίσκει Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Πέτυχε το «θαύμα» η Τρανμίρ, απέκλεισε Γουότφορντ και βρίσκει Γιουνάιτεντ

bet365

Μετά την επική ανατροπή στο πρώτο ματς (3-3 από 3-0), η Τρανμίρ ολοκλήρωσε το θαύμα αποκλείοντας στην παράταση με 2-1 την Γουότφορντ και θα είναι ο αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον 4ο γύρο του FA Cup.

Το comeback του «Βίκαρατζ» ήταν η μισή διαδρομή. Ήδη αποτελούσε mission impossible το να επιστρέψεις από 0-3 στην έδρα ομάδας της Premier League, με τρία γκολ σε ένα ημίχρονο. Όμως, τίποτα δεν συγκρίνεται με το τελικό αποτέλεσμα. Και στο ζευγάρι Τρανμίρ-Γουότφορντ, θριάμβευσε η πρώτη.

Ο σύλλογος της League One δεν άφησε την δουλειά στην μέση και επικράτησε των Ταράνδων στην έδρα του με 2-1. Μετά το 1-0 του Μόντε στο 36’ και την ισοφάριση του Χιντς στο 68’, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου λύτρωσε τους γηπεδούχους ο Μάλιν. Με δικό του γκολ στο 104’, η Τρανμίρ πήρε ξανά και διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία δυάδα αγώνων.

Πλέον, συμπληρώθηκε και το τελευταίο κομμάτι του παζλ του 4ου γύρου του FA Cup, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μαθαίνει τον αντίπαλο της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα