Λίβερπουλ - Έβερτον: Διάλογος-καβγάς του Ντελφ με φίλο των «μπλε» (pic)

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Έβερτον: Διάλογος-καβγάς του Ντελφ με φίλο των «μπλε» (pic)

bet365

Συνομιλία... φωτιά ανάμεσα στον παίκτη της Έβερτον και ένα φίλαθλο, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει την απογοήτευσή του από την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.

Σούπερ Καπ Ισπανίας με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Κανονικό... bullying έκανε οπαδός της Έβερτον στον Φάμπιαν Ντελφ.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε την Κυριακή στο Άνφιλντ απέναντι στη Λίβερπουλ, όπου τα «ζαχαρωτά» γνώρισαν την ήττα και αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αποδέκτης της... οργής ενός οπαδού των «μπλε».

Συγκεκριμένα, ο τύπος έστελνε μηνύματα στον Ντελφ και τον κατηγορούσε για την εικόνα εκείνου και των συμπαικτών του στο παιχνίδι για το FA Cup.

Ο πρωταθλητής Αγγλίας μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει και οι δύο τους ξεκίνησαν έναν διάλογο, ο οποίος δεν έβγαλε πουθενά, αντίθετα κατάφερε να γίνει viral.

Ο διάλογος έχει μέσα ατάκες του στυλ: «Αν ήσουν μπροστά μου δεν θα έλεγες τίποτα από αυτά», ενώ ο οπαδός προκαλεί ανοιχτά τον Ντελφ, λέγοντάς του: «Φέρε και τους υπόλοιπους 13 να σας πω ότι είστε η απόλυτη ντροπή»!

Δείτε τον διάλογο παρακάτω:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα